Instagram @sarkkuk

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Hopottajat: Nestle Shredded Wheat

Osallistun Hopottajien kampanjaan, jossa tällä kertaa arvioidaan Nestlen Shredded Wheat Punaiset marjat -täysjyvämuroja.

Kuva

"SHREDDED WHEAT on aivan uusi aamiaiskokemus, jossa on 67% täysjyväviljaa ja runsaasti kuitua. Rapeat tyynyt sisältävät maukasta vadelma-, mansikka- ja karpalososetta. Näin saat tasapainoisen aamiaisen ja hyvän päivän."
Kuva

Herkullinen aamun aloitus tai iltapäivän pelastus

Nestle Shredded Wheat uutuusmurot ovat kuitupitoisia täysjyvävenhnätyynyjä, jotka sisältävät herkullista vadelma-, mansikka- ja karpalososetta. Murot on kehitetty osaksi monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Nestlen Shredded Wheat murot ovat oivallinen aamupala ja ne käyvät loistavasti myös välipalaksi. Murot maistuvat erilaisten maitotuotteiden, kuten maidon, jogurtin tai rahkan kanssa tai niitä voi napostella niitä sellaisenaan.

67 % täysjyvävehnää ja 23% marjasosetta



Meillä ei yleensä muroja syödä, joten oli ihan mukava välillä päästä niitäkin testaamaan.


Itse söin muroja aamupalaksi jugurtin sekä tuoreiden marjojen ja/tai hedelmien kanssa. Samanmoisella kombolla murot menee myös väli- tai iltapalaksi. Sellaisenaan ne sopivat myös naposteluun, ja pääsipäs meidän lapsukainenkin vähän niitä jo maistelemaan. Hyvin maistui, lisääkin pyydettiin - aikaisempi kokemus muroista on Talk-muruja, joten ei ihmekkään. :)  Pienille lapsille nämä onkin sopivan kokoisia napostelupaloja sellaisenaankin nautittavaksi.



Kritiikkiä murojen sokeripitoisuudesta, puhdasta sokeria per 100 g pakkauksessa on 18,1 g eli lähes viidesosa muroista. Siksi en näitä arkiaamiaisille jatkuvasti laittaisikaan. Toki jos tapana on jo valita aamupalaksi ne aamiaismurot, niin onhan tämä hyllyrivistön parhaimmistoa mm. kuidun määrän (8,2 g / 100 g) vuoksi. Marjojen osuus yhteensä muroissa on noin kymmenesosa (vadelma 3,7%, mansikka 3,4%, karpalo 4,0%)



Toki nämä sopii vallan mainiosti terveellisemmäksi vaihtoehdoksi karkin tilalle. Aijon ainakin toisinaan pitää tämän mielessä, ja jos itselle tai lapselle tekee mieli ostaa jotain herkkuja, suuntaan pois sieltä karkkihyllyn luota ja valitsen mieluummin näitä tyynyjä.



Suosittelen muroja mukaanotettavaksi esim. mökille kuivatarvikkeeksi tai vaikkapa erillisessä rasiassa nopeaksi välipalaksi. Murot sopivat hyvin myös pieniin herkkuhetkiin tai viikonloppuaamiaiselle.




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Haluatko mukaan hopottajaksi? 

Klikkaa linkkiä ja rekisteröidy mukaan! 
http://www.hopottajat.fi/rekisteroidy?id=13706&sha=06990e0b9f84659e35c37a3b0e6f3725464b77df
SuosittelukoodiHOP13706

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!