Instagram @sarkkuk

torstai 11. joulukuuta 2014

Rakas Joulupukki - joululahjatoiveet

Kurkistus meidän joulun lahjatoivelistaan. Neiti toki on vielä hieman liian nuori kirjoittamaan kirjettä Korvatunturille, joten äiti on taas yrittäny arvailla Sn lahjatoiveita.


  











Kuvat: prisma.fi

lego.fi
karkkainen.com
suomalainenkirjakauppa.com
























Kuuma linja Tonttupajaan tietää jo kertoa, että pukinkonttiin on jo sujahtanut jäätelönmuotoiset Lego Duplot sekä leikkikeittiö. Vaikka Ikäsuositus hieman isommille onkin, on neiti päässyt tutustumaan minikeittiön saloihin jo perhekahvilassa isompien puolella ja ilmeisen kiinnostunut on myös äidin kokkailuista. Keittiössä on lisäksi käyttöikää tuleviinkin vuosiin.

Lisäksi keittiöön tottakai on tulossa miniaterinsetti. Mutta siltä varsinaiselta toivelistalta löytyy keittiön muita tarvikkeita, kuten sinne kuuluvat ruuat, joita miniversiona toki saa lisäosana. Muitakin Duploja tai Legoja voisi leikkeihin ottaa.

Ja jos ei neiti kirjoittaa vielä osakkaan,  niin piirtämistä harjoitellaan ahkerasti. Kaikenlaiset piirustusvälineet on siis tervetulleita, jotta kirjat ja äidin lehdet välttyisi enemmiltä "kukka"piirroksilta.

Ja kirjoista puheenaihe, niitä S tykkää lukea ja paljon. Päivässä luetaan useampaa kirjaa moneen kertaan. Suosikkeja on kuvakirjat, joissa on eläimiä, vauvoja, kukkia ja kenkiä. Vielä ei varsinaiseen lukemiseen jakseta keskittyä, mutta niihinkin varmasti aikanaan. Kovat paketit on siis myös toiveissa.

Vaatteita meillä nykykokoon on, seuraava koko olisi 86 ja mennee luultavimmin kesää kohti siirryttäessä



 
fazer.fi


 











Äitillä sen sijaan ei ole erityisempiä materiaalisia toiveita. Suklaata jos joku paketti sisältää, niin hyvä on. Ehkä lahjakortit myös on tervetulleita, jos kerran jotenkin haluaa muistaa. Isompia hankintoja on toki toiveissa (esim. monitoimikone), mutta saa nähdä sujautetaanko ne vielä jouluksi pukinkonttiin vai odotetaanko vielä hankintaa. Jos isi kyselee jotain toivetta, niin ehkäpä joki Escadan uusi tuoksu olisi tervetullut lisä kokoelmiin. Ei-materiaalisia toiveita riittää taas näiden edestä, esim. lapsenvahtiapua kaivattaisiin aina välillä (edes joskus) niin olisi omaa aikaakin joskus.

Arvostamme myös kaikkea itse tehtyä tai muuten vain ajatuksella hankittua! Ja jos neitiä nyt haluaa vain muistaa, ei edes lahja ole tärkeä - hänkin varmasti arvostaa yhdessä vietettyä aikaa tavaraa enemmän! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!