Instagram @sarkkuk

tiistai 26. maaliskuuta 2019

1-vuotissynttärit

Jokunen kuukausipostaus on jäänyt välistä, mutta mitäpä niistä nyt enää tässä vaiheessa, kun meillä on juhlittu jo 1-vuotiasta päivänsankaria! J täytti vuosia jo viime viikon maanantaina, mutta minun työharjoittelukuvioiden vuoksi juhlittiin sankaria vasta seuraavana sunnuntaina.



Juhlavalmisteluihin ei tällä kertaa ollut äärettömästi aikaa, niinpä tarjoilujen suhteen mentiin melko minimillä. Tein mansikkamoussetäytekakun ja lasten toiveesta yhdessä suklaamuffinsseja, jotka lapset sai myös koristella. Tehtiin sekä tummasta että valkosuklaasta muffinsseihin kuorrute, koska R:lla tulee suklaasta atooppista ihottumaa, niin sai hänkin näitä syödä (kun pääasiassa syö vaan ne päällysteet kuitenkin).









J:n mummi tarjoutui myös leipomaan apuna ja teki pikkupitsoja ja kuivakakkua. Pakastimesta tuli vielä valkosuklaakakku, joka taisi alunperin olla hankittuna jo J:n nimiäisiä varten... Tulipahan lopulta sekin tarjottua!



J sai lahjaksi mm. lahjakortin valokuvaukseen, legoja, astiasetin, muutaman vaatteen ja jalkapallon. Lisäksi ostettiin synttärilahjaksi turvavyöistuin, kun nyt alkaa olla ajankohtaista, että J siirtyy kaukalosta pois. Lastentarvikeliikkeestä suositeltiin tätä istuinta takapenkille kolmanneksi istuimeksi ja pyöräytetään kohta autossa istuimia vähän päittäin niin, että tämä uusin istuin taitaa päätyä vanhimmalle ja jokainen siirtyy siis pykälän verran eteenpäin istuinten suhteen.



Pieni mies oli itse kyllä tyytyväinen päivään ja vauhtia ja esitystä piisasi koko päivän täydeltä.

♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!