Instagram @sarkkuk

lauantai 7. joulukuuta 2019

Joululahjaideat 6-vuotiaalle

*sisältää mainoslinkkejä

Joulupukin apulaiset Korvatunturilta pyysivät jälleen vinkkiä siihen, mitä meidän eskarilainen mahdollisesti haluaisi joululahjaksi. Lapset ovat päiväkodissa nähneet tonttujen kurkistelevan ikkunan takaa ja pienimmät olivat kirjoittaneet Joulupukille kirjeetkin, jotka toivottavasti päätyvät perille. Postilaatikkoon kolahtavia lelukirjoja on selattu hartaudella ja ruksimalla sieltä lähes jokainen lelu toiveeksi. Annoinpa lapsille myös askartelutehtäväksi leikellä lelukirjoista kuvia ja laatia omat lahjatoivelistansa.



Lahjatoiveet ei mitään kovin yllättäviä olleet: prinsessa- ja legojuttuja. Lisäksi suurin osa toiveista meillä kyllä jo kotoa löytyy! Toki tyttöhän kommentoi heti, että ei ne ole ihan samanlaisia... Äidin mielestä leluja kyllä on jo ihan tarpeeksi eikä niillä kaikilla ehdi aina edes leikkimään.



Frozen pysyy näköjään edelleen hittinä, ja joulun aikaanhan tulee uusi elokuvakin eli veikkaan, että Elsa ja Anna pysyvät edelleen suosiossa kun ollaan elokuva päästy näkemään. Yksi harras toive on myös L.O.L-surprise yllätyslelujutut.




Joulupukille ollaan annettu myös jo aiemmin vinkiksi erilaisia käyttöön tulevia juttuja, esimerkiksi sukkia ja alusvaatteita kasvava lapsi tarvitsee aina. Lisäksi eräs joulupukin apulainen yritti etsiä kaupoista tuloksetta My Little Pony -pussilakanasettiä, joka on myös ollut jo pitkään toivelistalla. Tämä on kuulemma ollutkin jo viime vuoden lahjahitti ja kivijalkakaupoista kaikki setit ovat loppuneet. Vaan eihän sitä tiedä, jos tonttu saisi pakettiin sellaisen vielä eksymään.






MLP pussilakanasetti (Jollyroom) LOPPUUNMYYTY lasten bokserit (Ellos) | sukat (Ellos) | Perhossomisteinen hiussetti (H&M) | Hiuslenkkejä (H&M) | Disney DVD-elokuvat (K-Citymarket)

Viime vuoden joululahjatoiveet pysynevät myös edelleen ajankohtaisina, niistä voi lukea täältä.


Nettikauppaostoksista on mahdollista saada myös Bonusta, esimerkiksi Bonusway tarjoaa lukuisista verkkokaupoista bonusta. Voit liittyä Bonuswayhin tämän linkin kautta. Liittyessäsi ja ansaittuasi tilityskelpoista bonusta 1 € arvosta saamme molemmat lisäksi ylimääräiset 5 € bonustilille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!