Instagram @sarkkuk

lauantai 27. kesäkuuta 2020

Vauhtipuistossa

Näin kevään korvilla mainoksen, johon olin yrittänyt mukaan viime vuonnakin mutta ehkäpä juuri koronakevään vaikutuksesta nyt toteutui tuo haaste, joka Vauhtipuistolla on ollut viimeiset keväät. Eli lunastin perheen lapsille kesän kausiliput Vauhtipuistoon alennettuun hintaan. Kun nyt vahvasti näyttää siltä, että tänä kesänä ei päästä lomailemaan mihinkään kaueammaksi, niin lähialueen matkakohteiden käyttö on enemmän kuin suotavaa.



Meillä lapset olivat tietenkin ihan innoissaan ja pari tuntia mitä ehdittiin käydä, meni nopeasti ja eihän heitä tietenkään olisi pois saanut lähtemään. Onneksi siis on nuo kausiliput, sillä lupauksella että tullaan pian uudestaan, lapsetkin lopulta lähtivät ilman suurempia vastalauseita.




Kohta 5- ja 7-vuotiaat olivat juurikin sopivan ikäisiä jopa kaikista hurjimpiin laitteisiin ilman aikuisia. Pahin pelko lapsilla kohdistui ampiaisiin, joita pörräsi jonkun laitteen ympärillä sillä aikaa, kun laite oli yläilmoissa. Pieni lapsen hukkaan joutuminenkaan ei paljon tunteita kuumentanut, koska alue on sen verran pieni, että lapsi kyllä jossakin vaiheessa tulee vastaan tai löytää tiensä itse takaisin lähtöpisteeseen.




Parivuotiaskin pysyi sujuvasti laitteissa isompien sisarusten kanssa ja eniten riemua sai rengasmäki, jossa äiti sai hiki päässä kiskoa lasta ylös mäkeä.




Yksi kohde paikassa on, jota me vältetään, koska ollaan taidettu koko perheenä traumatisoitui toissa vuoden episodista. Sattumaa tai ei, kun käytiin silloin Vauhtipuistossa ja käytettiin yhteiskäytössä olevia kypäriä eikä lapsilla ollut lakkia päästä ja arvaattekohan jo, mitä tästä vajaa parin viikon päästä seurasi... Eli varoituksen sanana muistakaa, että pitäkää omat lakit päässä ja tytöltäkin mielelläni olisin nytkin laittanut hiukset kiinni, mutta hänen mielestään oli hienomman näköistä, kun hiukset olivat auki. Muutenkin nyt paahtuvissa helteissä toki kannattaa muistaa suojata itsensä auringolta lakilla ja riittävällä nesteytyksellä. Mutta ehdottomasti käydään Vauhtipuistossa taas uudestaan ja uudestaan vielä tämän kesän aikana!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!