Instagram @sarkkuk

sunnuntai 2. elokuuta 2020

Heinäkuussa

Heinäkuussa hellesäät, ja vesisadetta päälle. Jos kesäkuu hellikin meitä helteillä niin on tosiaan heinäkuun kelit olleet vähän mitä sattuu. Onneksi useimmille vapaapäiville on sattunut kuitenkin hyvät ilmat ja on päästy käymään muuallakin kuin kotona olla möllötelty.



Ollaan käyty ainakin muutaman kerran uimassa. Vähille on kuitenkin uintikerratkin jääneet tälle kesälle. Sen sijaan on käyty usein leikkipuistossa, kun ihan meidän lähistölle tehtiin talvella uusi leikkipaikka ja sitä on kesän aikana täydennetty mm. hiekkalaatikolla. Kun lapset on innostuneet pyöräilystä ja pienimmäinenkin kulkee vauhdilla potkupyörällä on tämä ollut juuri sopivaa aktiiviteettia arkipäiville.






Ehdittiin myös käymään Suomen Tivolissa, kun sellainen Ouluunkin saapui! Sattui olemaan hyvä ilma ja monella muulla oli ilmeisesti ollut ihan samanlaiset aatokset, nimittäin parkkipaikkaa sai hakea ja laitteille jonottaa. Turvaväleistä ei kyllä ollut tietoakaan enkä kyllä nähnyt kenenkään käyttävän käsidesiä muuta kuin jäätelökopilla, vaikka käsidesiä oli tarjolla usean laitteen edustalla. Vaikka täällä Oulussa ei koronaa juuri olekaan ollut, niin ehkä silti vähän turhan huolettomasti ihmiset asiaan nyt kuitenkin suhtautuu? Isommille ostettiin jo rannekkeet, viime vuonna tuli jo selväksi, että irtolipuilla lysti loppuu kesken ennen kuin kunnolla alkoikaan. Itselle ostin aikuisen saattolipun ja pienimmälle meillä oli muutama ilmaislippu ja lisäksi ostettiin hänelle vielä yksi irtolippu, kun hän niin kovasti tahtoi vielä uudelleen autolla ajelemaan.





Meillä lapset on olleet tämän viikon lomalla. Minulla kuitenkin on ollut töitä muutamaa vapaapäivää lukuunottamatta. Sää on ollut epävakainen, mutta onneksi aurinkoakin on riittänyt. Pieni vesisadekaan ei haitannut, kun päästiin katsomaan kesäteatterinäytöstä, lapset tykkäsi! On ehditty myös käydä mustikassa nuorimman ja esikoisen kanssa, leikkipuistossa ja vieläpä Vauhtipuistossa. Olisin toivonut, että Vauhtipuistoon olisi ehditty useammankin kerran tänä kesänä, toivottavasti elokuussa vielä on vapaita, että ehdittäisiin.





On jo elokuu ja esikoisen kouluunlähtökin alkaa olla käsillä. Siitä vielä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!