Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 31. tammikuuta 2011

Reissuun

Lähtövalmiina ja viisi tuntia aikaa lähtöön. Lentoreitti klo 06.00-18.10 Oulu-Helsinki-Lontoo-Ateena. Oon aina niin vainoharhainen, että nytkin pelkään, että lennon varauksessa on tullut jokin tekninen virhe enkä pääse koneeseen :) Mutta kun pääsee turvatarkastuksesta läpi niin sitten se on menoa eikä meinausta.

Salmiakkifanina tarkotus oli ostaa karkkivarastot täyteen, mutta en muistanutkaa kaupasta ostaa mitään ja toisaalta, eipä nämä ois mihinkään mahtuneetkaan. Pitää törsätä Tax freessa, jos lentojen välillä ehdin.

Kävin kattomassa varalta, jos oisin ostanu isomman matkalaukun mukaan, mutta tuota nykyistä 10cm leveämpi olis jo maksanut 60e, tyydyin sitten ostamaan suurimman sallitun käsimatkalaukun. Auttoi se sekin jotain. Siinä ja siinä, että saan kaikki tavarat mahtumaan ja muutamista asioista pitää luopua. En esim saa mukaani kuin yhden takin, kenkiä ei mahdu kuin muutamat kesäkengät ja ne, jotka laitan jalkaani lähtiessä. Kaikkia hameitakaan en saanut millään mahutettua mukaan.

Mutta onneksi Kreikassa voi aina shoppailla ja tullessa ostaa sitten vaikka ylimääräinen laukku mukaan, jos siltä tuntuu.

Tiistaina heti klo 10 pitää olla instituutilla keskustelemassa, mitä teemme. Toivotaan, että koneet pysyvät ilmassa, laskeutuvat turvallisesti ja myös matkalaukut tulee perille saakka.

Matkaa varten olen ottanut koneelle muutaman leffan mukaan.

Nyt on vähän tämmönen Bon voyage -fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!