Instagram @sarkkuk

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Aika kultaa muistot?

Kaupungilla olis oululainen rockfestivaali Qstock. Melkein teki mieli sen kymppisynttäreiden kunniaksi mennä paikalle. Melkein. Mitä kaksi vuotta sitten kävin siellä ulkopuolella hengaamassa, niin ei sitten teekään enää mieli.
 
Kahtena ensimmäisenä vuonna jaksoi vielä ostaa liput.

Qstock 2004.

Qstock 2005.

Seuraavana vuonna jaksoi hengata Kuusisaaressa alueen ulkopuolella.

Qstock 2006.


Mututuntuma on, että jossakin ulkopuolella sitä on tullut hengattua myös vuonna 2007. Kuva-aineistoa tästä vaan ei ole säilynyt.

-09 jaksoin käydä yhden illan istumassa siellä ulkopuolella Kuusisaaressa. Seuraavana iltana en jaksanu liikkua kämpiltä.

Qstock 2009.

Ja 2010 kaikki meni ihan plörinäksi. 

Koko Kuusisaari otettiin käyttöön festarialueeksi. No, festareille varmaan ihan jees, kyllähän se alue oli ahdas jo noina ensimmäisinä vuosina. Mutta muille se ei tosiaankaan ollut jees. Ensinnäkin vesisateessa istumassa pressun alla Linnasaaressa kaikkien muiden teinien kanssa - suunnilleen tää nyt sattu oleen ainoa aitaamaton alue koko kaupungissa. Pussapiskat ynnä muut hirveydet tulivat erittäin tutuksi tuona iltana.



Liput on tälle vuodelle mun budjetille sen verran kalliit, että en edes harkinnut niiden ostamista. Pihalla sen sijaan on kerranki hyvä ilma, mutta ei tee mieli mennä katteleen kännisiä ihmisiä.

 Voishan tuota toki vaikka pyöräillä Tuiran ohitte ja katella, miltä meininki näyttää / kuulostaa.

Etenkin, kun huomenna olis pikku reissu tiedossa, siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!