Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Jotain lainattua

Nyt kun alkaa viikonlopusta olla pikku hiljaa selviytyny niin jos siitä pari sanaa ja kuvaa sitten.

Perjantai-iltana jaoin siskoni kanssa hiusväripaketin, eli laitoin nyt sitten taas muutaman raidan päähän. Hyvin on kyllä kesän aikana muutenkin vaalentunut tuo pää, mutta tuolla nyt vähän saa tuota omaa väriä sekotettua joukkoon. En ossaa päättää, että mitä mää tekisin hiusteni kanssa - en ainakaan jaksa enää sitä jatkuvasti värjäillä, mutta en haluais kasvattaa omaa tylsää väriäni esille. Saa nyt nähdä jatkossa, mihin mieli vetää.

Tietenki latvat meni sitten entistä kuivemmaksi tuon seurauksena, eli oli pakko sitten viimeinkin tarttua saksiin ja pahimmat saksia pois. Mun hiuksista vaan ei ikinä tuu pitkät, ikuisuuden oon jo kasvattanut ja edelleen ne on saman pituset ku kauan sitten...Ja mitäpä sitten lauantaina tekis muuta kuin - shoppaileen! Jep, taas - eihän sieltä viimeksi ees löytyny mittää!

Yks hyvistä puolista muuten siinä, että sulla on about samanikäinen ja -kokoinen sisko, on se, että voit käydä toisen vaatekaapilla ja löytää myös sieltä "uusia" vaatteita :D Eli aina ei tartte muuta ku vaihella vähän keskenään vaatteita.

Kierrettiin kirppis mm. tulevia juhlia silmällä pitäen, mutta mää en löytäny sieltä yhtikäs mitään - paitsi viime hetkellä ruskeat korkokengät, jonka tyyppisten perään oon katellu jo ties kuinka kauan. Mun budjetilla sellasia vaan ei yleensä osteta, joten nämä melkein uudet kengät ostin sitten seitsemällä eurolla.

Käytiin myös sitten kattoon alennusmyyntejä, kun ei kirppiksellä mitään ollut. Tällä kertaa eri kaupoissa ku viimeksi. Seppälässä viimein tärppäsi, siskoni löysi juhlamekon ja minä muuten vain mekon, jota muistan katelleeni ainakin jo viime keväänä.

Laitoin sitten uudet vermeet päälle, kun lähettiin illalla kyytien selvittyä kaverin luokse istumaan iltaa. Ja siitä Caioon, joka menikin jo kahdelta kiinni. (Mutta ehkä uuden myymäläpäällikön vuoksi ei siellä tällä kertaa ollut portsaria ainakaan paikalla.) Ja siitä lähdettiin vielä jatkoille. Ois kyllä voinu lähtee ajoissa nukkumaan, meni sitten sunnuntai kokonaan nukkuessa ja maanantaikin vielä puolikoomassa. Vois sitä uskoa jo olevansa liian vanha riekkumaan öitä myöten ulkona.


"Missä sun kädet on?"
Hah hah, tästäki asusta on muuten puolet siskon vaatekaapista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!