Instagram @sarkkuk

tiistai 9. syyskuuta 2014

Me and I - Syksy 2014 suosikit

Lastenvaatteista taas pukkaa postausta! Ai että kun ois pitänyt silmät ummistaa niin välttyisin nyt tämänkin kirjoittamiselta. ;) Mutta niin siinä taas kävi, että katsoin, hurahdin ja ostin. Taas piti paikkansa se, että nettikaupasta ei noita ostospäätöksiä voi tehdä, vaan kyllä ne vaatteet on itse nähtävä ja niitä päästävä hypistelemään. En tosiaan netistä kattomalla löytänyt Me & I:n syksyn valikoimasta yhtään mitään ostettavaa, mutta niin vaan perhekahvilassamme olleessa esittelyssä oisin voinut tilata vaikka ja mitä!







Menin siis taas himpun verran köyhtymään. Itselle olis aivan ihana ollut tuo sydäntunika, tai musta tunika. Myös tuo sini-ruskearaidallinen oli hieno. Ja moni muu!

 

Koska en kuitenkaan kaipaa yhtään enempää vaatetta (ennen ku oon päässyt entisistä eroon) niin en nyt itelle tilannut mitään. Sydämiä kuitenkin tuli hankittua lapselle tuon sydäntunikan muodossa. Vaaterekissä oli kokoa 86/92 ja kun sitä mallasin neitimme päälle, niin päätin tilata sitä juuri tuossa koossa. Tunika menee ihan hyvin nyt mekkona ja neidin kasvaessa asettuu tunikaksi ja myöhemmin varmaan vielä paidaksikin.

Kuva
Kuva
Myös nallepipo ihastutti. Myssy sopii vauvalle ja vielä taaperollekin, tytölle tai pojalle ja on tosi suloinen ja pehmeä.

Myös onnetar oli minulle myötä. Arvonnassa oli kaksi vaihtoehtoa, joista valitsin sydäntyynyliinan.


Ens kuussa on kuulemma tulossa täydennystä syksyn mallistoon. Mielenkiinnolla odotan, mitä siellä ois. Oon tosiaan aikonut pitää jotkut vaatekutsut vielä syksyn päälle, enkä oo vielä päättänyt, miltä merkiltä. Jos ruudun takana joku tuttava haluaa jollekkin kutsulle päästä, niin minulle saa antaa ehdotuksia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!