Instagram @sarkkuk

torstai 10. syyskuuta 2015

Nimijuhlat

Nimiäiset siis juhlittiin sunnuntaina. Aloteltiin kello 15 ihan sillä, että varmasti ehtisin aamupäivän aikana koristella kaikki kakut. Meinasipas taas mennä viime tippaan, mutta tällä kertaa ehdittiin sentään vaihtaa vaatteet päälle puolta tuntia ennen h-hetkeä. Ei kyllä puhettakaan, että oisin ehtinyt meikata tai kummemmin laittaa hiuksia, mutta eipä se minun pärstä se juhlien pääasia ollutkaan.


Vieraat onneksi oma-aloitteisesti hoitivat tullessaan myös yhden ohjelmanumeron eli nimiveikkaukset. Oli esim. Seppo, Santeri ja Alan - ihan hyviä veikkauksia ja saattoipa osa niistä ollakkin jollakin nimiehdotuslistalla aikoinaan. ;)


Kun kaikki vieraat oli saapuneet ja olin saanut tarjottavatkin tässä välissä pöydälle asti, niin alotettiin meidän ohjelmanumero. Eli ei sen kummempaa kuin minä kerroin nimen valinnan ja merkitysten taustoja. Kolme nimeä kaikkinensa, kuten Sllakin ja kaikilla oma tarinansa, miksi juuri se valittu. Viime tipalle tosiaan meni ja vasta torstaina vein paperit postiin eli loppui samalla sitten se arpominen eikä enää muuttaa voisi! ;D (Nimestä tarkempi postaus tulossa!)


Lopuksi tosiaan paljastettiin nimi ja ainakaan mitään vastalauseita ei esitetty. Lähinnä kai tyytyväisiä myhäilyjä sieltä tuli. Mikään nimiarvauksista ei sitten lopulta osunut oikeaan, vaikka lähellä olikin.

"Kummeja" pojalle valittiin vain yksi (vrt. ristiäisissä täytyy olla vähintään kaksi) eli nuorempi siskoni. Sekin oli vissiin pienen mietintäajan takana. Kuitenkin jätin vielä yhden option kaiken varalle käyttämättä eli siitäkin syystä en enempiä edes kysynyt.


"Vauva" eli R kiersi hyvin sylistä syliin. Vieraat saivat kakkua syödäkseen ja kahvia juodakseen ja minä kehuja mauista.





Lahjojakin R sai, ja ilmeisesti kummilusikka seuraa vielä perästä.



Semmoset juhlat tällä kertaa!




5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja sinä olet kyllä niin luonnonkaunis että eihän tuossa mitään meikkiä edes tarvita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Omaan silmään näytän kyllä vähintäänkin väsyneet, että ois tuota naamaa vähän voinu ehdottaa paremman yleisvaikutelman ees saadakseen! ;)

      Poista
    2. Voi kiitos! :) Omaan silmään näytän kyllä vähintäänkin väsyneet, että ois tuota naamaa vähän voinu ehdottaa paremman yleisvaikutelman ees saadakseen! ;)

      Poista
  2. Ihania kuvia ja nam minkä näköinen herkkupöytä. On niin lohdullista kuulla, että jollain muullakin tulee niin kiire, ettei itsensä laittamiselle jää aikaa. Itse en vaan koskaan (varsinkaan kuvissa) näytä noin kauniilta kuin sinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leipomukset onnistui kyllä hyvin.
      Joo kyllä se oma laittautuminen jää prioriteeteissa aina häntäpäähän. Kiitos - omaan silmään näyttää kyllä homssuiselta :D

      Poista

Ilahduta kommentillasi!