Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

lauantai 27. helmikuuta 2016

Miikkariuutuudet

Minun piti olla vaatteiden osalta ostolakossa ja ties missä, vaan kuinkas kävikään... Meille tuli perhekahvilaan Me&I-esittelijä ja pakkohan niitä vaatteita oli alkaa hypistelemään. Aijemmin postasinkin omat suosikkini uudesta mallistosta, ja livenä nähtynä monta muuta vaatetta nousi suosikiksi. Onneksi kuitenkin meillä on lapsille vaatetta paljon ja nykyinen tavoitteeni onkin itse ommella ne, mitä tarvitsee. Semmoinen pieni aukko tässäkin on, että kaikkea ei kuitenkaan voi ommella ja kyllä aina muutama ihanuus sekaan mahtuu varsinkin jo suuremmassa koossa.
Päällä: Knitted Striped Leggings | Dandelion Dress (Me&I)


Nuo leggingsit ei ollut pelkästään minun mielestä "ihana, pakko saada" -ostos vaan taisi lähteä tilaukseen muutamalle muullekkin äidille. Omaksi yllätyksekseni nämä on siis neuloksesta valmistettu, en siis aikaisemmin lukenut tuotetietoja kovin tarkkaan. Oli siis jo siksikin hyvä syy ostaa. Nuo menee sekä talvella että kesällä joko sukkahousuina tai sitten leggingseinä. Otin nämä koossa 98/104 ja pituudessa on vielä muutama sentti kasvuvaraa, mutta muuten ovat sopivat. Värinsä puolesta nämä on helppo yhdistää monen yläosan kanssa.

Meillä alkaa nyt olla prinsessavaihe päällä, ja jotain yläosaa miettiessä piti siksikin muutama juttu sivuuttaa. Käytännöllisenä olisin ottanut jotain, joka olisi mennyt myöhemmin käyttöön pojalle, mutta kuitenkin jotain tyttömäistä päätin ottaa Slle tällä kertaa. Kesäksi parempana mekkona ja jopa juhliinkin sopivasti hempeän vaaleanpunaiset "puhalluskukat". Otin mekon myös koossa 98/104, vielä siinä reiluutta on pituuden osalta, mutta kesällä varmasti näyttää jo erilaiselta päällä. S tykkäsi mekosta heti ja alkoi tanssahtelemaan se päällä. :)


Joko teille on kotiutunut "miikkareiden" vaatteita, mitkä oli omat suosikit tästä mallistosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!