Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Liikunnat toukokuussa

Jos jostain oon pitänyt kiinni, niin siitä, että olen ehtinyt kaiken kiireen keskellä nyt jonkun verran liikuntaakin harrastamaan. PT:n kanssa alkuvuosi meni hyvin tahtia kahdet treenit viikossa, mutta nyt loppukeväällä on sattunut molemmilla menemään aikataulut niin ristiin, että aina ei ees joka viikko ole ehditty nähdä ja nyt onkin jo muutaman viikon tauko. Siitä huolimatta oon nyt kuitenkin koittanut taas vähän itsestäni enemmän hakea sitä motivaatiota, että kesäkuntoon (jonakin vuonna) pääsisi.


Oli itse asiassa tuo edellinen työharjoittelu sellainen, että jos nyt ei joka päivä ehtinyt varsinaisesti liikuntaa harrastamaankaan, niin askeleita kertyi pelkästään työpäivän aikana vähän tehtävistä riippuen keskimäärin 6000. Vielä kun työaikataulu sattui sopimaan yksiin, niin yritin edes kerran viikossa hakea lapset juoksemalla päiväkodista. Sopivasti löysin vielä reitin, jolla saa justiinsa 10 km täyteen ja vähän vaihteluakin lenkkimaisemille.


PT:n kanssa tosiaan ollaan vaan ehditty nähdä kerta viikkoon jos sitäkään. Ollaan vuoroteltu HIIT:tiä ja voimatreeniä. Painonnostoissa on edetty niin, että on tehty pitempiä sarjoja pienemmillä painoilla eli se maksimaalinen painonnostokyky ei niinkään ehkä ole kehittynyt, mutta yleinen kestävyys kyllä. Ja kun on joka kerta vähän ollut erilainen ohjelma, niin itelläkin on pysynyt mielenkiinto yllä eikä oo vaan junnattu samaa ohjelmaa. Yhden ainoan kerran oon ihan itsenäisesti käynyt salin puolella ja pitää sanoa, että PT:n ohjeista jotain jäänyt mieleenkin, kun sain ihan kivan poltteen salilla aikaiseksi.

Kestävyyden nousun huomasin kun piiiitkästä aikaa pääsin käymään Bodypumpissa! Tässä on sen verran pitkä tauko, että ajattelin jo, että missasin tuon yhden ohjelmanumeron kokonaan, mutta vielä pääsin kuitenkaan viimeisille 101-tunneille, koska ilmeisesti tuo uusi ohjelma on myöhästynyt... Aika itsevarmasti lähdin painoja latelemaan tankoon, kyllähän sitä kehitystä olikin tapahtunut sitten viime kerran, esim. kyykyille kesti hyvin laittaa 22 kg painot mutta sitten olikin lopussa pitkä ojentaja-hauis-osuus ja hyydyin kyllä loppua kohti ihan totaalisesti. Rinnalle jaksoin vielä nostaa 5 kg (kehitystä edellisestä 0,5 kg) mutta ojentajaliikkeissä jouduin tiputtaan ensin 4 kg painoista 2 kg:een ja vielä vaihdoin 1 kg painot ja sinnillä sain ne nostettua ylös.. Hyvä, että tunnin jälkeen pystyin autolla ajamaan kun hädin tuskin nousi kädet kääntämään rattia. :D Well done siis!


Tässä nyt kuitenkin näkyy totuus, miten kokonaismäärissään liikuntaa ei ole ehtinyt harrastamaan sitä mitä pitäis:


Kuitenkin on tavoitteena nyt se, että jos ehtisin tuonne Bodypumppiin kerta viikkoon ja edes yhden pitkän (10 km) juoksulenkin tekemään. Vähän olen mietiskellyt, pitäiskö laittaa salikortti kesän aikana kuukaudeksi jäähylle, toisaalta heinäkuussa kun ei _pitäis_ olla hirveesti ylimääräistä omaa ohjelmaa, niin siinähän ehtisi jopa salillakin käymään... Oon koittanut noita lapsia houkutella sinne lapsiparkkiin sen ajaksi, että kävisin salilla. Viime kerrastahan siellä lapsiparkin puolella on se puoli vuotta aikaa, se kun päättyi lyhyeen niin en oo ees yrittänyt viedä lapsia sinne uudelleen. Niinhän tuo isompi tuumas, että ei halua jäädä sinne vaan haluaisi äidin mukaan salille. Toisin sanoen, jos sinne vienkin niin saa varmasti itkukohtauksen ja minä ihan turhaan taas oon aikaa vaan hukannut ees taas ajelemalla... Kyllä mielessä silti on, että tytön kanssa vähän keskustelisin asiasta ja koittaisin saada mielen käännettyä. Sen lapsiparkin perusteellahan minä alun perin koko salivalinnan teinkin ja nyt tuntuu vähän turhauttavalta tuo puoli, edes silloin tällöin jos lapset sinne jäisi tunnin ajaksi mutta ei. Saa siis nähdä, mitä tälle asialle tulevaisuudessa teen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!