Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Kevättä

Aika menee taas hurjaa vauhtia. Oli tarkoitus kirjoitella jotain meidän pääsiäisestä ja niin on sekin jo niin takana päin, että antaa suosiolla olla...Sen nyt voisi mainita, että tein Kinuskikissan ohjeella Kinder-kakun. Luulin sen olleen viime kevään hitti, mutta ilmeisesti kaikki muutkin oli päättäneet kokeilla sitä tänä pääsiäisenä ainakin Instagramin kuvafeedistä päätellen. Hyvää ja e r i t t ä i n suklaista. Voisi jopa sanoa, että vähempikin riittäisi. Jos ei halua syödä sitä samaa kakkua sitten viikkoa... Vieraillekin kyllä riitti osansa, mutta niin vaan jäi taas itelle omaa vararengasta paisuttamaan tuokin.


Mutta tosiaan nyt voi viimeistään sanoa kevään tulleen. Vaikka lumikinosta onkin sen verran, että mm. mattoteline on sen alla ja hetken saa odotella, että pääsee pihalle grillaamaan. Ilman lumikinoksia siis, näköjään oli useammat avanneet grillikauden jo pääsiäisenä lumihangen keskellä. On yritetty ulkoilla aina hyvän sään aikaan. Itse avasin hiihtokauden (jaksoin juuri ja juuri hiihtää 6 km, melko tahmeaa kun sukset on voideltu viimeksi 5 vuotta sitten) ja käytiin myös lasten kanssa pulkkailemassa ja makkaranpaistossa. Vaunulenkitkin piti vauvelin kera alottaa, mutta tallin ovi, jonka takana rattaat oli, oli jäätynyt kiinni... Toisena päivänä sen eteen taas oli katolta rymissyt 1,5 metrin kasa lunta. Onneksi nyt taas aurinko lämmitti ja sulatti jäätä sen verran, että sain nykästyä oven auki.


Eli vielä tämä on uuteen arkeen totuttautumista! Palaan jälleen blogin pariin hieman järkevimmillä aiheilla, kun sellaisia ehdin kirjoitella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!