Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 30. maaliskuuta 2018

Rivinnokan majakka ja Cafe Igloo

Kevätaurinko on lämmittänyt täällä jo muutaman päivän ajan, ja torstaille piti keksiä jotain tekemistä. Sopivasti sattui aamulla silmiin Kangaskorjaamolla-blogin postaus Rivinleton eli Kaasamatalan majakasta. On nimittäin ollut aikomus käydä tuolla tällekin talvea. Nyt kun oon päässyt isosta massusta eroon ja säät suosivat, niin keksin, että nyt on hyvä käydä tuolla ja samalla uudessa Iglu-kahvilassa retkellä.Otettiin pulkat mukaan, koska samalla lapset vois laskea joentörmältä mäkeä ja onhan se huomattavasti helpompi vetää lapsia pulkassa tuolla meren jäällä.


Oli kyllä aika raskasta vetää molempia lapsia perässä pehmeässä lumessa. Loppumatkasta piti houkutella lapset kävelemään, kun itse aloin olla jo niin väsynyt vetämiseen.

Kahvilaa mainostin lapsille jäälinnana, niin pysyi mielenkiinto yllä. Cafe Igloossa ostin lapsille lämpimät mehut, kun ainakin Rlla posket ihan punoitti kylmästä merituulesta, vaikkei edes tuulinen päivä ollutkaan. Kaikki tuotteet kahvilassa maksoi kaksi euroa. Mehun jälkeen lapset jaksoi taas vähän aikaa, vaikka pulkassa istuminen meinas mennä välillä muksimisen puolelle.
Parinsadan metrin päässä kahvilasta on Rivinleton majakka. Käveltiin siitä ohi, lapsia ei oikein nyt kiinnostanut käydä sitä tutkimassa.
Alkoi vissiin väsy ja nälkä painaa. Olin varautunut retkelle myös ottamalla makkarat mukaan, Rivinnokan laavulla niitä olisi voinut paistella ja hyvin näkyi olevan polttopuitakin siihen tarkoitukseen tarjolla. S kuitenkin muutti mieltään ja sanoi, että haluaa kotiin syömään. Jäi siis makkarat toiseen kertaan paistettavaksi. Ite kyllä kans olin tuosta parin tunnin pulkkailusta jo niin puhki, että hyvin saattoi jo kotiin päin lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!