Instagram @sarkkuk

lauantai 17. maaliskuuta 2018

Nosh-kutsuilla

Taas pitkästä aikaa vaatekutsuilla! Oman suosikkimerkin esittelyyn oli mukava mennä, vaikkei selkeästi ollut edes mielessä, mitä tilaisin vai tilaisinko mitään. Mutta kerta toisensa jälkeen Noshin vaatteet ja materiaalit ihastuttavat ja niin kävi myös nytkin.


Rekillä oli ihania naisten vaatteita, joista muutamaa sovittelin. Kuitenkin pallomahan kanssa ei oikein mikään näyttänyt niin hyvältä, että olisin uskaltanut nyt ostaa. Lastenvaatteista oma suosikki oli Kulma-paita, mikä oikeastaan inspiroi minua sinne kangasostosten suuntaan.



S olisi halunnut rekiltä useammankin mekon ja leggarit, mutta nyt tosiaan ajattelin satsata taas muutamaan kankaaseen ja niistä ommella mekon tai housut tai vaikka molemmat.


Kangasostoksissa oli selvästi kevättä rinnassa, kun tilasin sekä sitruksen että begonian väristä jerseytä ja resoria sekä keltaraidallista resoria.
(Harmi, ettei molempia värejä ollut raidallisena kankaana, ois ollut kyllä hyvä lisä kangasmallistoon.) Lisäksi tilasin klubietuna tummanharmaan ribbipaidan koossa 98/104 ja vaunuverhon alesta.


Eipä tartte taas vähään aikaan kankaita ostella, ja nyt pitäis vaan saada sitä ompeluaikaa. Mukava oli käydä myös kutsuilla tutun esittelijän pitämänä ja samalla tuli vaihdettua monenlaiset kuulumiset. Lapset viihtyi niin, ettei olisi pois halunneet edes lähteä. Vaatekutsut on kyllä hyvä syy kerätä oma olohuone täyteen tuttuja ja pitää miettiäkin siis, jaksaisko ite jossakin välissä emännöidä myös omatkin kutsut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!