Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 12. maaliskuuta 2018

Rv 40+4

Vielä yhtenä kappaleena. Eikä mitään kuulu. Näin jo kyllä yöllä unta, että vauva olisi alkanut laskeutumaan ja maha yhtäkkiä katosi... en kuitenkaan edes unessa päässyt vielä synnyttämään. :D


Viime viikolla oli raskausneuvola (40+1), jossa tehtiin samalla yliaikaisuuslähete. Varmaan ne tällä viikolla sieltä soittelevat. En usko, että tälle viikolle vielä käynnistävät, eiköhän aika viimeiseen asti odoteta, että itsekseen tulisi. Veikkaisin siis, että aika laitetaan ensi viikon alkupuolelle.

Massussa oli edelleen kaikki hyvin. Omat verenpaineet oli hyvät, samaa tasoa mitä ennen. Turvotuksia nyt ei ihan ehkä niin paljon kuin aiemmin, kun ei oo tarvinnut nyt olla päiviä liikkeellä. Sf-mitta oli taas hieman pienempi, mutta se on tehnyt siksakkia koko ajan, kun joka toinen kerta on ollut muutenkin eri mittaaja. Vauva oli edelleen oikein päin lähdössä (RT) mutta pää heilui vielä hyvin. Terkka kysyikin, missä vaiheessa yleensä minulla on vauvat kiinnittyneet, niin oma muistelu ois, että kyllä ne on ihan viimeiseen asti menneet, ettei ainakaan edeltävissä neuvoloissa asiaa ole havaittu, enkä itse ole asiaa sen kummemmin huomannut.

RV 40+0

Nythän tämä näyttäisi siltä, että pääsen vielä koulullekin tällä viikolla muutamalle tunnille. Ei onneksi ole muuten pitkiä päiviä kuin perjantaina, sikäli kun sinne asti vielä olo kestää johonkin lähteä. Saapa nähdä!

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä hurjan reipas! Mä jään huomisen jälkeen äippälomalle ja oikein odotan, että saa vaan huilata eikä tarvise ajatella töitä tai koulua :') Jaksamista viimeisiin metreihin!

    VastaaPoista
  2. Hyvää äippälomaa! Ei se tämä koulunkäynti muuten edisty, onneksi on kevyt kevät ja kesän aion kyllä ottaa lomailun kannalta! :)

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi!