Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Nallikarissa

Näillä ihanilla hellekeleillä ollaan oltu monena päivänä uimassa ja rannalla. Tässä Perämeren rannikolla kun asuu, niin lapsiystävällisiä uimarantoja onneksi löytyy ja välillä saa vaihtelua, kun käy ennestään tuntemattomassa paikassa. Kuitenkin yksi meidän lasten suosikki on tietysti Nallikari. Onkin melkein jo perinteeksi muodostunut meille se, että pakataan aamulla kimpsut ja kampsut mukaan ja mennään Nallikariin viettämään aikaa koko päiväksi ainakin kerran kesässä.Yleensä on saatu auto ihan hyvin parkkiin leikkikentän lähelle. Käytiin itse Nallikarissa jo ensimmäisinä hellepäivinä ja kuulemma nyt pahimpina hellepäivinä on ollut työn takana etsiä alueelta vapaata parkkipaikkaa. Parkkialueitahan tuolla on toki runsaasti eli toden teolla on ollut kyllä ryysistä, jos näin on ollut. Leikkipuiston lähelle kuitenkin kun parkkeeraa, niin siitä on hyvä enimmät menohalut purkaa jo leikkipuiston välineissä ja sittenkin kun niihin alkaa kyllästyä, niin voi suunnata rannalle. Tuossa puistossa on myös useampi penkki puun varjossa, mitkä huomasin tosi kätevinä näin imettävänä äitinä.Next stop onkin sitten yleensä ollut heti kiipeilyvälineessä. Viisivuotias alkoi olla jo sen verran etevä, että pääsi itsekin hyvin kiipeilemään (pienellä rohkaisulla) mutta vajaa kolmivee tarvitsikin sitten enemmän apua. Yleensä tässä kyllä kuluu lapsilla aikaa kiipeillessä, mutta nyt kun perheen pienin vaati äidin läsnäoloa, niin meidän lasten mielenkiinto ei kovin kauaa pysynyt yllä vaan uimaranta kutsui nopeasti.

Kun meillä yleensä menee Naltsussa useampi tunti (jopa koko päivä) niin on meillä yleensä sitten ollut omat eväät ja juomat mukana. Uinnin välissä voikin sitten tankata hieman välipalaa. Onneksi alueella on myös pari hyvää ravintolaa, jonne meillä myös useimmiten tie vie. Tällä kertaa äidin kahvinhimot voitti ja mentiin käymään Ravintola Nallikarissa, josta saa hyvää jääkahvia. Luksusta, kun ei ulkomaille asti pääse jääkahviaan nauttimaan.
Sattumalta satuttiin käymään Nallikarissa, kun siellä oli kiertovuorossa Oulun kaupungin KesäAction ja päästiin samalla reissulla lainaamaan heidän leikkivälineitäänkin. Tulipa siis samalla reissulla pelattua pallopelejä ja puhalleltua saippuakupliakin. Nyt kun hellekelit näyttää jatkuvan, niin otetaan kyllä sama reissu vielä uusiksi tälle kesää. Jospa myös pahin ruuhka olisi helpottunut nyt, kun kesä taittuu elokuuksi ja toivon mukaan suurimmalla osalla on lomat loppuneet niin, että mahduttaisiin tuonne sekaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!