Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

5-vuotissynttäreitä


Kesäkuussa S täytti 5 vuotta. Juhlittiin sitä sitten pitkin viikkoa, kun varsinaisena syntymäpäivänä käytiin Tivolissa ja seuraavana päivänä kävi pari vierasta kahvilla. Lauantaina pidettiin synttärijuhlat päiväkotikavereille ja sunnuntaina sitten sukulaisille ja kavereille.Minulta neiti sai lahjan heti synttäriaamuna. Ompelin Kangaskapinan Frozen-kankaasta mekon ja lisäksi paketissa oli Wings-keiju, jota on toivonut jo pitemmän aikaa. Ilmeisen mieluinen oli, kun keijua kanneltiin mukana koko päivä.

Lauantaina tuli päiväkodista kourallinen kavereita. S sai itse päättää, ketä kutsuu ja kirjoitettiin kutsut jo toukokuussa, kun jäätiin lomille. S olikin ehtinyt jo ikävöidä kavereitaan ja erityisesti synttäreiden lähestyessä kyseli jatkuvasti, milloin kaverit tulevat ja pohti, ketkä kaikki pääsevät tulemaan.


Sn toivomuksesta synttäreille tehtiin Frozen-muffinseja, joissa oli vadelmaa ja valkosuklaata. Pääsi neiti itsekin näitä koristelemaan. En lapsille leiponut muuta, vaan tarjolla oli jäätelöbuffet ja keksejä, karkkeja, popcornia yms. Ohjelmaa ei ollut sen kummempaa kuin saippuakuplien puhallusta ja ongintaa, lapset kyllä leikki sitten hyvin keskenään sekä sisällä että pihalla - onneksi sattui hyvä sää niin että saattoi ulkonakin olla.


Sunnuntaille oli kutsuttu sukulaiset ja muut ystävät. Kaikki ei tietenkään näin kesäaikaan päässeet, mutta suurin osa kuitenkin. Leivoin täytekakun, jossa oli Sn toivomuksesta mustikkatäyte ja koristeltiin lisää Frozen-kuppikakkuja.

Vieraita kävi ripotellen pitkin päivää ja hyvä näin, ettei kaikki pölähtäneet paikalle samaan aikaan vaan lapsilla oli seuraa koko päivän ajan ja saattoivat keskittyä ehkä näin paremmin leikkimään aina muutaman kaverin kanssa. Lahjaksi neiti sai ainakin koruja, tarroja, lisää tarroja, värityskirjoja ja kyniä. Trampoliinilla riitti pomppijoita ja lapset oli melko sippeinä loppuillasta. S oli tyytyväinen synttäreihinsä, toki alkoi heti jo odottaa, milloin täyttää 6 vuotta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!