Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

torstai 2. elokuuta 2018

Sirkuksessa

Sirkus Finlandia oli käymässä Oulussa ja pysähtyi vielä erikseen tässä meidän lähellä olevalla kentällä. Vanhin lapsista lähti isänsä kanssa reissun ja kun mietin meille poikien kanssa tekemistä, sattui sirkuksen mainos sopivasti vastaan. Kun vielä huomasin, että lippu olisi alle 3-vuotiaalle ilmainen vanhemman sylissä ja J pääsi munkin luokse hoitoon, niin lähdettiin Rn kanssa kahdestaan katsomaan esitystä. Omastakin sirkuskokemuksesta on aikaa vuosikymmeniä, niin olihan se nyt aikakin käydä sirkuksessa.

Olihan se huikea show! Ei voinut kuin ihailla näitä ihmisiä. Hienoja suorituksia ja olihan nämä sirkustaitelijat aivan huippukunnossa. Eniten tykkäsin itse oululaisen taikurin lintuesityksestä, jossa oli kyyhkysiä, kakadu ja papukaija. Kuulemma oli esityksellään voittanut jonkun palkinnonkin, enkä ihmettele yhtään. Akrobaattien temput oli myös häikäiseviä. Rllakin säilyi mielenkiinto ihmeellisen hyvin, vaikka välillä edessä istuvan pojan valohyrrä näyttikin kiinnostavan vielä enemmän. Pitikin sitten esityksen jälkeen vielä käydä sellainen pojalle ostamassa muistoksi.

Mutta sen verran mieleenpainuva esitys taisi olla hänenkin mielestään, että on yrittänyt omalla pyörällään tehdä ties mitä sirkustemppuja tämän jälkeen. ;) Eihän sitä tiedä, jos tässä olisikin seuraava sirkustaiteilija sukuun ja onhan noita lapsille onneksi sirkustemppukouluja olemassa. Skin sanoi tietysti, että hänkin olisi halunnut käydä sirkuksessa joten voipi hyvinkin olla, että ensi vuonna otetaan uusiksi. Ainut mitä itse jäin enemmän kaipaamaan niin tietysti niitä eläimiä, mutta toisaalta ymmärrän hyvin, miksi eläimiä ei sirkusesityksissä enää niin usein nähdä. Eli saapa nähdä, mitä ensi vuonna on esitykseen keksitty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!