Instagram @sarkkuk

lauantai 6. huhtikuuta 2019

Nallikarin Talvikylässä

Käytiin tämän talven viimeisenä aukiolopäivänä Nallikarin Talvikylässä. Aikomus tosiaan oli sinne ehtiä tämänkin talven aikana ja onneksi sattui niin, että ei ollut muita menoja ja keli kohdillaan, että päästiin siellä käymään ja tällä kertaa koko perheellä.



Ollaan käyty Talvikylässä nyt useampana vuonna peräkkäin ja on ilo huomata, että toiminta kehittyy koko ajan. Etenkin Oulun kaupungin matkailulle tämä on hyvä kohde, tuleepahan hyödynnettyä pohjoisen lumikelitkin.







Kovin suuria muutoksia ei Talvikylässä viime vuoteen verrattavissa oltu tehty. Sisääntuloaukkoja oli pikkuisen tehty ehkä järkevimmiksi, mutta aktiiviteetit oli muuten kohdillaan. Hintatasosta en nyt muista mitään verrattuna aikaisempaan vuoteen, mutta nyt uutta lienee ollut lippupaketti, jossa sai kaksi ranneketta edullisempaan hintaan. Ja liekkö ollut vieläkin huokeampi hinta näin viimeisenä aukiolopäivänä.







Kaksi ranneketta ei siis kustantanut kovinkaan paljoa ja sillä sai osallistua tuubiliukumäkiin niin paljon kuin jaksoi, ja neljällä lipulla kokeilla joko reki-, hevos- tai mönkkäriajelua. Itse ajettaviin minimotocrosseihin meidän lapset olivat v i e l ä k i n  liian pieniä, kun ikäraja on 6 vuotta (tätä ikärajaa on nostettu). Ensi talvena sitten pääsee esikoinen itsekin ajelemaan!


Nuorimmaisella sattui olemaan juuri päikkäriaika ja tyytyväisesti hän nukkui lähes koko Talvikylän ajan. Sattui kuitenkin sopivasti heräilemään ennen poislähtöä, niin pääsi hänkin kokeilemaan hoijakassa istumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!