Instagram @sarkkuk

lauantai 22. marraskuuta 2014

Hei hei mitä kuuluu

Taas tahtomatta on vierähtänyt pieni ikuisuus viime postauksesta.


Työt, kotityöt, flunssa(t), väsymys, remontti ym. ym. syö kyllä aikaa enkä ehdi tietokoneen eteen istahtaa. Aamuthan olen pyhittänyt dataamiselle, kun S vielä nukkuu, mutta mm. viime viikonloppuna minä olin se unikeko, joka herätettiin, että se niistä omista aamukahvihetkistä. (Ja sen kerran kun sitä aikaa olisi, tietokone lakoaa, taitaa olla uusi läppäri seuraavana ostoslistalla...)


Suuria muutoksia on tosiaan myös tapahtunut. Lähipiiri tämän jo tietää, mutta päivitetääs vielä nyt bloginkin puolella, että ollaan tässä jo hetken oltu omakotitalon omistajia.


Tiedossa on siis pientä pintaremonttia ja hamassa tulevaisuudessa vähän isompaakin. Jos joskus joku huone tulisi viimeistelyt mukaan lukien valmiiksi, ehkä täällä blogissakin tohtisi jonkun remonttipostauksenkin laittaa esille.



PS. Voi hitsin pimpulat, ihan sekin on jäänyt kertomatta että käytiin tuossa joku viikko takaperin Fröbelin palikoiden keikalla! Neitokainen oli kyllä innoissaan, vaikkei ehkä ihan ymmärtänytkään tapahtuman luonnetta. Jammaili innokkaasti musiikin tahtiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!