Instagram @sarkkuk

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Liikunta, missä mennään nyt?

Aika lienee päivittää kuulumisia tämänkin projektin osilta - eli mitä kuuluu liikuntapuolelle? Kuten blogihiljaisuudest arvata saattaa, niin eipä paljon kuulu...


Salijäsenyyshän minulla loppui heinäkuussa muuton myötä. Sen jälkeen en ole salille astunut, ja kyllähän se pikku hiljaa on alkanut näkymään veltostuneessa olomuodossa, mutta myös ihan henkisellä tasolla. Sali oli kuitenki pitkään henkireikä, jossa pysty ees hetken olemaan yksin ja keskittymään täysin omaan napaansa. ;)

Lisäksi mulla oli pitkään jatkuneet iltatyöt. Eli kun päivät puuhaili kotona lapsen kanssa ja illat sitten omia töitä, ei siinä liikkumaan oikein ehtinyt pakollisia kauppareissuja (jotka koitin mahd. mukaan hoitaa kuitenkin edes kävellen) lukuunottamatta.

Tällä hetkellä on suoraan sanottuna vetämätön ja läsähtänyt olo. :D Mahan seutu (ainakin) on venynyt kesästä saakka ja yleiskunto tuntuu kyllä rapisseen. (Puntarilla en oo kuukausiin uskaltanu käyä...) Hain tuossa yks päivä lasta hoidosta kävellen ja koitin siinä ottaa muutaman juoksuaskeleen ja tuntu kyllä siltä että kuolema koittaa jos enempi juoksen! Yks pyöräreissu mahtuu kans kuukauden sisään, kun autoa piti lähteä hakemaan huollosta. Matka ei ollut ku muutama kilometri, mutta sen jälkeenkin jo tuntu, että kyllä tuli liikuttua - ja hyvällä tavalla tuli heti fressimpi olo!

Kesän jälkeen on kans ollut hirveä sokerikoukutus päällä ja onpa ollut aikakausi, että suklaata on pitänyt syödä päivittäin! Nyt oon viimein saanut tähän katkon, niinkin yksinkertaisilla eväillä kuin (sokeriton) kaakao ja hedelmät. Liika on liikaa suklaassakin. ;)


Kaikesta tästä oon saanu uutta puhtia ja marraskuu on toivoa täynnä! Nyt on hyvä aika ennen (pikku)joulukautta pistää reippaasti tassua toisen eteen ja jättää ne herkuttelut sinne jouluun! Jostakin aijon nyt repiä sen ylimääräisen tunnin omaa aikaa (ja motivaatiota) liikkumiseen. Varsinkin nyt, kun ei noita iltatöitä ole enää riesana, ei huvita istua koko iltaa sohvalla vahaten telkkarista jotain aivotonta skeidaa. Tekisi mieli kävellä, ja lunta oottelen, että pääsis hiihtämään. Pienen tutustumisen paikalliseen saliin voisi tehdä, jos saisi tuon isin lahjottua jotenkin olemaan sen aikaa lapsen kanssa kotona (vastavuoroisesti sais hänkin minun puolesta käydä salilla, uimassa tai missä tahansa muualla, ku pelkästään lähikaupassa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!