Instagram @sarkkuk

torstai 11. helmikuuta 2016

Nosh Kevät 2016

Nyt ne ovat täällä, Noshin kevätmalliston uutuudet! Vähän aikaa sitten ostin eräältä edustajalta viime malliston poistotuotteen ja kun hän myös piti ensimmäiseksi omat avoimet ovensa, niin samalla pääsin siis hakemaan mekkoni ja tutustumaan uusiin tuotteisiin ensimmäisten joukossa!


Ehdin vain nopeasti vilkaisemaan uuttaa LookBookia aamulla uutuuksien tultua, päällimmäisenä fiiliksenä että ihania juttuja koko mallisto täynnä. Tarkoitus oli kuitenkin mennä vain vilkaisemaan ja jättää ostohankinnat myöhemmäksi...


Ihania kankaita on myös tullut mallistoon, ja niitä silmällä pitäen vähän hypistelin noita vaatteita myös. Paremmalta kuin kuvissa näkyy, näytti tämä hiekanvärinen sulka. Aion ehdottomasti tilata tätä kankaana johonkin väliin, toivoa pitää ettei se vaan lopu kesken. Erityisesti ihastuin tuohon sinivihreään stariin, joka tällä kertaa on luomupuuvillaa (aikaisemmin sama kuvio oli ohutta flameeta). Tykkään myös tuosta Polka Dots -kankaasta aijemmista mallistoista, ja tuo korallin sävyinen on kiva piristys ja sopisi ihanasti tuon korallin starin kanssa. Valmisvaatteissa tuota ei vielä näkynyt.






Edustajalla itsellään oli päällä aikaisemmasta mallistosta suosittu ja loppuunmyyty taskutunika ja saman tien tunsin kyllä haikeuden, että miksi en ole tuota itselleni hankkinut, ihanahan se on. Niinpä oli hyvää mainosta tulevaan, kun uudessa mallistossa on lapsille tuo sama taskutunika koosta 98/104 alkaen. Arvaanpa näiden olevan loppuunmyytyjä ennen kuin kaikki halukkaat ehtii edes kutsuja järjestämään!


Valmisvaatteissa ei minua tuo Tiipii-kuvia sykähdyttänyt, mutta noin kankaana mietin, että tästä saisi pojalle JA isälle vaatetta tehtyä. Tämä sitruuna olisi ihanan raikas ja toimisi aikaisemman Pre-Spring malliston kankaiden kanssa yhteen.



Elefanttejakin on tullut taas ihanissa sävyissä! Kankaana laitan harkintaan tuon vaaleansinisen. Valmisvaatetta meillä nyt on tuossa 62/68 koossa niin ei tuota bodya nyt siksikään tullut harkittua.




Näitä pähkäilemään siis jäin, ja olin viittä vaille tilaamassa tuota taskutunikaa - mutta jäin vielä harkitsemaan. Tosin ei passaa harkita liian pitkään, kyllä tuo taitaa olla kohta jo loppuunmyyty. Mutta ihan tyhjin käsin en kuitenkaan lähtenyt paikalta. Edustajalla oli useampia mallikappaleita jäänyt vielä myymättä, ja sovittaahan sitä piti. Hyvin mahtui eli sainpa kerrankin hienoa vaatetta minäkin itselleni. Ja kun on taas muksuille synttäreitäkin tulossa, niin pari synttärilahjaa samalla kerralla...



Lapset oli kutsuilla mukana lievästä flunssasta huolimatta. S tykkäsi leikkiä isomman tytön leluilla ja R viihtyi aika hissuksiin myös.



2 kommenttia:

  1. Nosheista löytyy kyllä yleensä aina ne omat suosikit :) Tuota sinivihreää tähteä en ollut bongannutkaan, näyttää kivalta! Ei auta kuin ommella itse taskutunika, saa sitten varmasti sellaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menikin itseasiassa To do-listalle tuo taskutunikan ompelu! Taidan aloittaa lapselle ja mikäli onnistuu niin itselle perässä. :)

      Poista

Ilahduta kommentillasi!