Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Pörrösukat

*Lukijan toivepostaus*

Kalenterissa kääntyi jo maaliskuun sivut ja ihanasti on kevätaurinko alkanut jo pilkistää taivaalta. Silti täälläkin oli vain muutama päivä sitten pakkaslukemat tippuneet taas -20 -asteeseen... Toivon kovasti, että nyt mentäisiin jo kevättä kohti ja kylmät ilmat ois jo menneen talven lumia. Uunia on saanut lämmittää ja villasukissa hipsutella jo ihan tarpeeksi. Liitetään tämä IKÄKRIISI vielä tähänkin, mutta viime aikoina olen tullut todenneeksi, että ilmeisesti ääreisverenkierto alkaa heikentymään, koska jatkuvasti etenkin varpaat on jäässä.


Joulupukki toi minulle viime jouluna joululahjaksi paritkin pörrösukat. Erityisen viehtynyt olen ollut näihin lempivärilläni sävytettyihin Puman pörrösukkiin. Lukija toivoi minulta postausta näiden tiimoilta ja postaus on jäänyt tekemättä siksikin, että jatkuvasti pyykkikoneesta tulee ulos vain toinen sukka. >)


Nämä Puman pörrösukat on varustettu liukuesteillä ja meidän laattalattialla nämä on kyllä ehdottomat. Ei pääse heti liukastumaan. Juuri tuon ominaisuuden vuoksi nämä on ylivertaiset verraten muihin vastaaviin sukkiin. Lämpimät ovat ja miellyttävän tuntuiset jalassa.


"Aito ja Alkuperäinen Kotimainen Pörrösukka: Sidosteen 1970-luvulla keksimä ja kehittämä aito ja alkuperäinen Pörrösukka© on kestänyt aikaa ja kehittynyt ajan mukana. Se on ehtinyt ihastuttaa ja ilostuttaa monet isot ja pienet jalat lämmöllä ja ylellisellä pehmeydellään. Pörrösukka on alun perin suunniteltu tuomaan lämpöä ja hyvää mieltä pimeisiin ja viileneviin iltoihin. Sukkien muhkea ja ylellisen pehmeä rakenne syntyvät vuosikymmenten ammattitaidolla ja kokemuksella edelleen Tampereen tehtaalla. Aidon ja alkuperäisen Pörrösukan löydät vain Sidoste-merkin alta!
Pörrösukat ovat haluttu pehmeäpaketti myös pukinkonttiin. Tuotteessa yhdistyvät lämpö, ylellisyys, Suomalainen työ ja laatu." Lainaus: Prisman verkkokauppa


Ainoana sukkien miinuksena sanoisin ohjeistetun pesulämpötilan, joka on 40 astetta. Järjestäänkin sukkia pitäisi pystyä pesemään 60 asteessa. Tarrapohjat on vielä kestäneet pesua, mutta kuten näkyy, on materiaali jo nyppääntynyt. Se tosin ei käytössä haittaa, vaan on lähinnä esteettinen pulma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!