Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

torstai 6. huhtikuuta 2017

Buzzador: Mini Babybel -juustot


Olen Buzzador ja olen mukana buzzaamassa  Mini Babybel -juustoista.


Lapsiperheessä välillä hyvät vinkit pienten välipalojen suhteen ovat tervetulleita. Siksi Buzzadorin uusi kampanja osui meille hyvin kohdalleen. Kampanjan mukana saimme testattavaksi kaksi pientä verkkopussillista Mini Babybel -juustoja. Jokaisessa pussissa on 6 minikokoista juustoa.Juustot on päällystetty käärepaperilla sekä punaisella vahalla, joka on helppo lapsenkin ottaa käsiinsä ja avata puolitusuraa pitkin. Veikkaan, että ainakin meidän lasten kohdalla osa juuston syömisen hauskuutta oli juurikin tämä pientä sorminäppäryyttä kehittävä toimenpide. Pienempi tosin ei aina malttanut alkaa vahaa edes poistamaan, ennen kuin juustoon oli isketty jo pikkuhampaat kiinni. Niin hyvin näytti nämä minijuustot maistuvan.
Yhden juuston koko on 20g
Jokainen juusto sisältää:
62 kcal
4,8g rasvaa
4,6 g proteiinia
0,36 g suolaa
149 mg kalsiumia
enintään 0,5g hiilihydraatteja

Mini Babybel on 100 % juustoa eikä sisällä säilöntä- tai lisäaineita.Yleensä juustot ovat kyllä monen ihmisen suosikkeja ja kyllähän näitä lasten lisäksi voi ihan aikuinenkin syödä. Itse tosin tyydyin vain pikkuisen maistamaan ja ihan juustoltahan se maistui. Jätin suosiolla nämä kuitenkin lasten herkuiksi.Meidän pikkuhiirille juustot näytti kyllä maistuvan hyvin ja niitä osattiin jo erikseen pyytääkin pikkunälkään. Ei mennyt kyllä montaa päivää, että nuo kaksi pussia oli tuhottu. Kunhan kaupasta osuu näitä silmiin, niin täytyy kyllä muistaa ostaa lisää. Jos se tuo kilon juustoköntti jäisi näillä rauhaan, eikä tarvitsisi selän kääntäessään ihmetellä, mihin se juusto hävisi ja löytää se sitten yhden pikkuhiiren sylistä jo jyrsittynä.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Buzzadoriksi? 

Buzzador vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Se on ilmaista! 

"Buzzadorina toimimisen pääajatus on juuri se, että kerrot ajatuksistasi ja kokemuksistasi eteenpäin."

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä, ja samalla mainita minut buzzaamisen vinkkaajaksi (käyttäjätunnuksella Shine_S)
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Shine_S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!