Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 5. joulukuuta 2017

Lasten joululahjatoiveet

Joulu tulla jolkottaa jo ihan kulman takana. Hyvän tovin on saanut alkaa jo keksimään, mitä lapsille joululahjaksi. Vanhasta viisastuneena oon aloittanut joululahjojen hankinnan jo hyvissä ajoin, jotta ei sitten viime hetkillä kiireessä tule niistä(kin) stressiä. Isona apuna on myös olleet postilaatikosta tipahdelleet lelukuvastot, joita meillä on yhdessä katseltu ja lapset on samalla bongailleet sieltä kiinnostavia juttuja. Slle kuitenkin sanoin, että kaikkea ei voi saada, että sieltä voi valita kaksi tai kolme parasta juttua ja Joulupukki saattaa sitten ne tuoda. Liekköhän tuo mennyt ihan ymmärrykseen, mutta yritetty ainakin on.

Neljä ja puolivuotias S on edelleen Frozenin lumoissa ja jälleen on niin, että varmasti kaikki Frozen-aiheinen juttu kelpaa. Joulupukillekin esitti lahjatoiveen, että Annaa ja Elsaa haluaa. Viime jouluina on kyllä tullutkin sitä Frozen-tavaraa ihan yllin kyllin, että ei ihan kaiken tarvitse kuitenkaan sitä olla. Häntä kiinnostaa lisäksi ainakin Lego Friendsit, My Little Pony, Barbiet, lisäksi on edelleen ahkera palapelien tekijä, piirtää ja värittää mielellään (erit. tusseilla), tahtoisi tarrakirjan ja käyttää mieluusti myös koruja. Telkkarista on ihastellut myös Ninjago-legoja, että ei kaikkien onneksi tarvitse olla näitä prinsessajuttuja. Muita ikitoiveita on esimerkiksi muovailuvahat, jotka tämän ikäisten kanssa tahtoo mennä aina samaan mustaan möykkyyn ja siitä kadota imurin ja roskien sekaan.
Reilu kaksivuotias R taas on kiinnostunut tyypillisesti pojille kaikista autoista ja muista kulkuneuvoista. Ja lisäksi esim. jonkinlainen parkkitalo tai muu vastaava meiltä puuttuu. Myös rakentelee mielellään legoilla hänkin, ja oon itse sitä mieltä, että legoja ei voi olla liikaa (okei, jossakin toki raja menee) ja ne kestää käytössä onneksi pitkään. R tykkää myös erilaisista työkaluista. Muumit, Ryhmä Hau ja Puuha-Pete on tämän hetken hittejä. Telkkarimainoksesta on myös bongannut Baby Björn-nuken.
Tässäpä tällaisia lelulahjavinkkejä. Lisäksi lapset varmasti tykkäävät erilaisista elämyslahjakorteista sisäleikkipuistoihin tai vastaaviin. S itse on toivonut myös vaatteita. Pehmoisia paketteja meidän perheessä tulee oman ompelukoneen alta, mutta kaikkeen se en minäkään pysty, semmoisille pikkuvaatteille kuin alushousuille tai sukille on aina tarvista. Koviin paketteihin mahtuu lisäksi toki erilaisia kirjoja ja pelejä. Eiköhän näillä jo jonkunlainen lahjavuori saada taas aikaan...


Kuvat: Verkkokauppa.com paitsi Barbie & Delfiini Jollyroom.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!