Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 18. toukokuuta 2018

Vauvakutsuilla @Kukkakauppa Kanerva

Olipa ihana tilaisuus järjestetty eilen odottajille ja vauvojen äideille oululaisessa Kukkakauppa Kanervassa. Huomasin tapahtuman aiemmin Facebookista ja ilmoittauduin mielenkiinnosta mukaan. Harvemmin täällä Oulussa järjestetään mitään verkostoitumistapahtumia, enemmän niitä näkyy olevan Etelä-Suomessa, mitä olen eri blogeista seurannut.Tapahtumaan mahtui 50 ensin ilmoittautunutta ja jonottamaan jäi vielä useita ihmisiä, joten suosittu tilaisuus tämä kyllä oli. En ole aikaisemmin käynyt tuolla kukkakaupassa (harvemmin missään kukkakaupassa ylipäätänsä) ja paikka oli kyllä sievä. Kukkien lisäksi täällä on myös myynnissä erilaisia sisustus- ja lahjajuttuja. Jos asuisin Oulun keskustassa, niin saattaisi olla, että täytyisi pistäytyä paikan päällä useamminkin. Tapahtumaa oli myös aktiivisesti mainostamassa valokuvaamo Studio PSV. Meillä olisi kyllä valokuvaus taas ajankohtaista, kun isompien lasten kuvistakin on jo aikaa eikä vauvasta ole vielä studiokuvia otettukaan. Valokuvaukseenhan voi ostaa myös lahjakortin esim. ristiäis-, nimiäis- tai synttärilahjaksi, vink vink. ;)


Menin tilaisuuteen vauvan kanssa. Aiemmin katsoin yrityksen Facebook-sivuilta esittelyvideon, jossa näkyi jo heti ovelta jyrkät portaat ja päätin, että en lähde edes yrittämään vaunujen kanssa sisään. Yksi vaunuilija oli sisään mahtunut ja muutamalla muulla oli vauva sitten kantovälineessä mukana. Ihan hyvä päätös oli ottaa kantoliina mukaan, sillä vauva nukahti pariinkin otteeseen tapahtuman aikana liinaan.
Tilaisuudessa oli paikalla useita oululaisia yrityksiä, jotka jollain tapaa liittyivät vauva- ja lapsiperheen kutsuihin ja juhliin. Useampi yritys oli minulle aikaisemmin tuttu, esimerkiksi olen seurannut aktiivisesti Sylin Hyvä -äitiyspalvelun Facebook- ja Instagram-tilejä. Etukäteen kävin vilkaisemassa myös Somiana-juhlakaupan verkkosivuja, koska sattumoisin meillä on juhlia tulossa ja katselin tarjontaa vähän sillä silmällä vilkuillen, että oisko meidänkin juhliin ollut siellä jotain sopivaa. Hyvä, että meillä on Oulussa tällaista valikoimaa ja kyllähän sitä mielellään paikallista suosii.
Saatiinkin kuulla vielä Sylin Hyvän Tuisku Koskelan lyhyt luento äitiyteen liittyen. Hän puhui mm. äitiyden tuottamista tunteista, armollisuudesta itseä kohtaan, itsemyötätunnon kehittämisestä, riittämättömyyden tunteista jne. Kaikki hyvin tuttuja ajatuksia ja tunteita ainakin itselleni. On se kumma, että tarvitsee jonkun ulkopuolisen ihmisen muistuttamaan itseä siitä, että vauva- ja lapsiperhearjen keskellä ei tarvitse aina olla voimia suorittaa kaikkea entiseen tapaan, eikä kukaan meistä ole täydellinen äiti tai ihminen ylipäänsä.Osallistujien kesken arvottiin yritysten lahjoittamia tuotepalkintoja. Minulla oli taas vähän jännä kutina siitä, että jos arpaonni suosisi ja niinhän siinä kävikin. Voitin BabyStylen lahjoittaman kipsitaulun, nyt pääsee vauvan jaloista painamaan itselleen muiston seinälle.
Kiitos järjestäjille, oli kyllä mukava osallistua tällaiseen mukavaan tapahtumaan. Ja ehdottomasti jos tällainen tapahtuma toistuu, niin suosittelen muitakin käymään paikan päällä!


 #babystyle #somiana #studiopsk#sylinhyvä #kukkakauppakanerva#majadecorshop #leipomokauppacom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!