Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 20. marraskuuta 2018

BlackFriday eli BlackTuesdayn bongauksia

Näköjään muutama vuosi sitten Suomeenkin rantautuneesta tapahtumasta on laajentunut nyt koko viikon kestävä ostoskampanja. Itse olen kyllä jo tallentanut muutaman suosikkitapahtuman ja aion mm. satsata joululahjoihin sekä kangashankintoihin. Kuinka moni muu aikoo hyödyntää Black Fridayn tarjouksia?

Olen aloittanut nimittäin joululahjojen hankinnan tänä vuonna hyvissä ajoin, ettei jää viime tippaan ja stressiin (tai: kokonaan hankkimatta...) kuten aiempina vuosina. Olen tehnyt monia tärppiostoksia nettikaupoista ja niin aion tehdä tänäkin vuonna. Aina parempi, jos on tarjouksia ja ilmaiset postikulut, kuten esimerkiksi H&M:lla on, kun on clubilainen.

Lämminvuoriset varsitennarit - Beige/Tähdet - | H&M FI 1 Pehmeät tossut - Tummanharmaa - | H&M FI 2 Pehmeät tossut - Punainen/Hämähäkkimies - | H&M FI 1


H&M.comissa onkin hyviä tarjouksia esim. juurikin tänään tiistaina asusteista ja kengistä. Meillä tarvitaan esimerkiksi hiuspompuloita ja pikkumiehelle päiväkodin aloitukseen voisi Joulupukki tuoda tossut. Neiti voisi myös haluta lämpimät kevätkengätSpiderman-tossut meillä onkin jo keskimmäisen Spiderman-fanin käytössä todettu hyviksi.


KampanjakuvaH&M tarjoaa kaikille innokkaille muotishoppailijoille jatkossa 1,50 % bonusta verkkokaupan ostoksista! Käy katsomassa valikoima ja hyödynnä ilmainen toimitus. (Bnusway.com) Kun liityt nyt Bonuswayhin, saat 10 € liittymispalkkion ensimmäisestä ostoksesta.* Liity tästä *Yhteistyössä Bonuswayn kanssa myös minä hyödyn mainostamalla palvelua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!