Instagram @sarkkuk

sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Rakas Joulupukki... (3-vuotiaan pojan joululahjatoiveet)


Eilen julkaisin postauksen, missä kerroin 5-vuotiaalle tytölle sopivista joululahjatoiveista. Tässä heti perään meidän 3-vuotiaan pojan toiveet. Nämä on siis lasten ihan itsensä esittämiä toiveita, eli varmastikin soveltuvat monen muun vastaavan ikäisen pojan (ja miksei näin sukupuolineutraalina aikana tytönkin) joululahjoihin. Olen poiminut taas näihin linkkejä mm. Black Fridayn alennusmyynteihin, mutta varmasti näitä tulee vastaan eri kaupoissa ja liikkeissä ja joulun allahan alkaa jo uudemmat alennusmyynnit, jos mielii ostaa jotain pukinkonttiin vähän huokeammalla hinnalla.

Supersankarihahmot


    Batman Tennarit - Harmaa 306228 feetfirst.fi    Spiderman-paita
Kuva: Kappahl | FeetFirst | Lindex

Ihmeperhe 2, nti Rajattoman venyvä pyörä, , large   PJ MASKS -kulkuneuvo, Owl-kiitäjä, , large   SPIDER-MAN Blast n' Go -kulkuneuvopakkaus, Hämähäkkimies ja pyörä, , large


Supersankareista etenkin Spiderman on meillä suosittu, mutta sen lisäksi esimerkiksi TV:stä tutut Pyjamasankarit ja elokuvissa nähty Ihmeperhe on viime aikoina ollut pojan mielessä. Eli kaikki leluhamot ja vaatetut olisi kyllä meidän pojan mieleen.

Kuvat: Toys r Us


(Sähkö)autot/-ajoneuvot



AZENO T-Rex 24V ATV päältäajettava mönkijä, , large   Ajettava Audi R8B, musta, , large
Kuvat: Toys r Us


Kaikista mieluisin olisi tietenkin oma, ihan itse ajettava auto, traktori tai mönkijä... Mutta veikkaanpa, ettei se Joulupukki jaksaisi tuommoista kantaa ja hankalaa olisi kyllä mahduttaa sinne lahjasäkkiinkin. Sen puoleen, ettei meillä sisällä kyllä olisi tällä tilaa ajellakaan. Mutta näitä on kyllä lapset ihastelleet lehdistä ja haaveilleet näillä ajelevansa - kun kaverillakin on.

Leikkiaseet


    
Kuvat: Kärkkäinen
Poika on tietysti innoissaan kaikista näkemistään pyssymainoksista ja lelukaupassa innostuu aina leikkipyssyjen edessä. Vähän olen kahtalaista mieltä siitä, mihin lapsi tarvitsee leikkiaseita, mutta ainakin ne ovat noiden pienten poikien mieleen aina olleet.

Hevisaurus-tuotteet


Jurahevin ikivihreät  Vihreä vallankumous

Lasten Arvoitus-college  Hevisaurus-siirtotatuointisetti


Viime joulusta saakka nähtyään Hevisaurus-elokuvan TV:stä on meillä asunut pieniä Hevisaurus-faneja... Ja eiliseltä keikalta jäi fanituotteet toiveeksi Joulupukille.


Kimble- ja Choco-peli


 TacTic Choco


Meillä voisi olla pienten lasten lauta- ja muistipelejä kyllä enemmän. Klassikkopelit, kuten Kimble ja Choco on aina lasten mieleen ja sopii myös vanhempien pelailtavaksi.


Blaze Monsterikoneet


BLAZE JA MONSTERIKONEET Monster Morpher -iso auto, , large
Kuva: Toys r Us
 
Kuvat: Kärkkäinen


Lempisarja telkkarista on Blaze Monsterikoneet ja kaikki siihen liittyvä lelu olisi varmasti tervetullut lahja. 


Näistä kyllä luulisi löytyvän Joulupukin apureille vähän vinkkiä, mitä sinne lahjakonttiin kannattaa hankkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!