Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

4-vuotissynttärit

Juhlittiin 4-vuotissynttäreitä tänä vuonna hiukan myöhässä maanantaina. R täytti 4 vuotta viime viikon tiistaina. Minulla sen sijaan oli töitä vielä lauantaihin saakka, joten siksi oli parempi järjestää synttärit nyt näin päin. Aika pienet synttärit pidettiin. Ei pidetty ees kaverisynttäreitä. Näin heinäkuun lapsella on se huono tuuri, että kavereita on kesäaikaan vaikea saada kiinni. Synttärikutsutkin olisi saanut tehdä jo hyvissä ajoin touko-kesäkuun vaihteessa, jos olisi mielinyt kutsua kaikki hoitokaverit. Ja me kun ei tiedetty synttärijuhlien ajankohtaakaan vasta kuin muutama viikko sitten.Melko vaatimattomat oli kyllä silti pojan toiveet juhlia koskien. Spiderman-kakkua hän vaan toivoi, joten semmoisen hänelle tein. Näin parhaaseen mansikka-aikaan tietysti taas täytteenä mansikkamousse. Lisäksi monenlaisia herkkuja piti olla.
Lisäksi itsellä teki mieli kokeilla itse tehdä Karoliina-kakku. Ensimmäistä kertaa semmoista tein ja aika hyvin onnistui, vaikka muutaman jutun tekisin seuraavalla kerralla toisella tavalla.


Vieraita kävi sopivasti, tokihan kaikki kutsutuistakaan ei päässeet - kuka oli reissussa ja joku taas kipeänä. Mutta mukavasti oli silti päivässä puuhaa ja tekemistä. Ja pääsipä yksi kaveri kuitenkin toisena päivänä käymään, joten senkin suhteen odotukset täyttyi. Seuraaville synttäreille kyllä lupasin ne kaverisynttäritkin. Eipähän tosiaan ole R vielä itsekään kaverisynttäreillä käynyt, eli ihan hyvin voi vielä sen vuoden tämän suhteen odotella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!