Instagram @sarkkuk

lauantai 22. helmikuuta 2020

Suomen Häämessut Oulussa

Voitin jostakin nettiarvonnasta lipun Suomen Häämessuille Oulussa. Ei siis sillä, että tällä hetkellä häiden järjestely tai miettiminen olisi mitenkään ajankohtaista! Eihän tuota ole edes kosintaa kuulunut... Mutta joka tapauksessa oli kyllä mukava yllätys päästä näkemään, mitä noilla messuilla tapahtuu. Harmi, että samalle päivälle sattui minulle monta muutakin päällekkäistä menoa, etten ehtinyt kovin kauaa messuilla olemaan.






Messuilla oli kattava joukko näytteilleasettajia eri Oulun alueen yrityksistä. Oli erilaisia kukka-asetelmiin, pukuihin, koruihin, meikkeihin , hääpaikkoihin ja hääohjelmaan erikoistunutta yritystä.










Messuilta sai varmasti monenlaista ideaa ja vinkkiä omiinkin hääjuhliin, jos sellaiset ovat ajankohtaiset. Satuin myös huomaamaan, että ihan kaikilla naisvierailijoilla ei ollut nimettömässä sormussa, eli todennäköisesti juhlat ovat vasta hyvinkin suunnitteluvaiheessa.









Viihdyin ainakin messuilla itse niin hyvin, että ihan harmitti parin tunnin päästä lähteä jo kohti seuraavaa omaa tapahtumapaikkaani. Kuitenkin messuilla olisi ollut vielä puhujia ja näytöksiä. Näissä näytöksissä olisi varmasti saanut kattavamman kuvan esimerkiksi tämän hetken hääpuku- ja kampausmuodista. Voi siis olla, että hyvinkin osallistun seuraaville häämessuille, mikäli juhlat ovat silloin yhtään enemmän itselle ajankohtaiset!

Kävikö joku lukijoista Oulun häämessuilla, mitäs piditte tapahtumasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!