Instagram @sarkkuk

maanantai 24. helmikuuta 2020

Laskiaissunnuntai

Tämä talvi on kyllä ollut todella omituinen säiden suhteen. Säätilat ovat vaihdelleet parin päivän sisällä -20 -pakkasasteista plussan puolelle. Ikinä ei voi tietää, miltä ulkona näyttää, kun aamulla herää. Niin kävi sunnuntai-aamunakin, kun aamulla verhot avatessa lunta olikin tulla tupruttanut yön aikana monta senttiä, vaikka edellisenä päivänä oli satanut koko päivän vettä jäiseen maahan.



Ei oltu suunniteltu mitään kummempaa laskiaissunnuntaille, kun kaikki kynnellä olevat tapahtumatkin peruttiin vuoron perään heikon lumitilanteen ja jään vuoksi. Siinä taisin aamulla tupistakin, että liian hätäisiä ratkaisuja, kun nythän tuota lunta on yllin kyllin. Myös sää oli mitä mainioin talviulkoilulle, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämmitti mukavasti.



Ehdittiin siis hyvin käydä mäenlaskussa ja makkaranpaistossa aamupäivällä. Lastenkin nurinat loppui lähtemisen suhteen, kun otin kuumaa kaakaota termarissa mukaan. Ilmeisesti pitää käydä ostamassa litran termospullo, kun pienempi osoittautui käytännössä riittämättömäksi. Siis olettaen, että tälle talvelle vielä ulkoilukelejä riittäisi. Minun oma hiihtosaldokin tälle talvelle on se, että yhden ainoan kerran olen päässyt hiihtämään ja toivoisin kyllä, että muutaman lenkin pääsisi vielä tekemään kevättalven aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!