Instagram @sarkkuk

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kreikkalainen ilta

(Sisältää ei-maksetun mainoksen ja kasan huonolaatuisia kuvia.)

Maanantaisin on aina Greek Night eli kreikkalainen ilta. Mainos lupaa livemusiikkia, tanssia ja lautasten murskaamista. 

Paikallinen bändi soittaa kreikkalaista perinteistä musiikkia.



Samalla kreikkalaisia poikia ja tyttöjä tanssii kreikkalaisia perinnetansseja.



Tanssiin pääsee myös yleisö osallistumaan. Tanssijoista muodostetaan letka, joka kiertää ravintolan aina kadulle saakka. Jos autoja sattuu ajamaan, niin ne joutuvat odottamaan sitten, kunnes letka poistuu takaisin sisälle.



Ensimmäisen kreikkalaisen illan kunniaksi pojat laittoi pihalle myös ilotulituksen - tämä siis oli jo muutama viikko sitten.



Show sisältää myös tuliringissä tanssimisen - eli lattialle valellaan jotain polttoöljyä, se sytytetään palamaan ja tämä poika sitten tanssahtelee ringin sisällä.



Lisäksi lautasten murskaamista. Kreikkalaisen uskomuksen mukaan tämä tapa tietää onnea. Murskaamalla lautaset "murskataan" samalla kaikki huonot asiat pois ja hyvät asiat tilalle. Yleisö pääsee osallistumaan siis tähänkin.





Kreikkalaisia iltoja tiedän järjestettävän täällä kahdessa eri ravintolassa - toinen siellä, jossa A on töissä. Hieman erilaisia nämä ovat, sillä tässä on tosiaankin bändi soittamassa, lisäksi loppuillasta emäntä lisää ohjelmaan pari tanssia lisää. Tässä paikassa on lisäksi keskiviikkoisin Bouzouki Night, joka on yhdistelmä näistä kahdesta tietämästäni kreikkalaisesta illasta. Jos ehdin, niin siitä voisin tehdä vielä oman esittelynsä.

Tämä ilta vetää tuvan täyteen asiakkaita, ja ihmisiä täällä on muutenkin nyt entistä enemmän. Eilen oli paikat 99 % täynnä, ja itsekin piti jonkun verran auttaa tarjoilijoita suurimman kiireen keskellä. Show kestää parisen tuntia, ja menee ainakin itsellä tosi nopeasti ohi.

Säät on nyt alkaneet olla kesäisempiä - kahtena iltana ei ole tarvinnut vetää pitkähihaista päälle ja hytistä kylmästä. Päivät on sitten kans sen mukaisia, eilen meni yli kolme litraa vettä, sen verran lämpöjä piisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!