Instagram @sarkkuk

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Liikunnat vk. 27

"Urheilit 7 kertaa, yhteensä 6 tuntia 10 minuuttia"

Alkuviikon ulkoilua rajoitti vesisateet. Kaupassa oli tietysti pakko käydä, tiistaina ripsi kuitenkin pikkusen vettä kävellessäkin, liekkö siitä nuo rinnatkin kylmettyneet... Keskiviikkona oli jo pakko päästä ulos, puoli tuntia ehti käydä ennen kuin uusi sadealue valtasi taivaan. Testailin nopeasti myös jo muutamaa laitetta liikuntapuistossa.
 
Loppuviikosta ilmat oli suotuisammat, ja lauantaina kävin samaisessa liikuntapuistossa jo pikatreenin (10 min) tekemässä - ja kävin karkkikaupassa korjaamassa tämän energiahävikin!
 
Sunnuntaina toistin tämän harjoittelun vähän tehokkaammin - vauva alkoikin natista vaunuissa, eli kävelyä oli jatkettava. Kokeilin myös porrasjuoksua ja juoksin viisi kertaa 34-rappua sisältävät portaat. Se sujui ihan hyvin, kunnes hetken kuluttua kesken kävelyn alkoi tuntua, että nyt ei ole kaikki hyvin... Loppumatka menikin melko ankkatyyliin kävellen tuskan saatellessa, eli ei vissiin ole paikat vielä juoksu-/hyppykunnossa! Eli porrasjuoksut jääköön odottelemaan vielä parempia aikoja.

Seuraavien viikkojen tavoitteena olisi saada liikuttua yhteensä 8 tuntia viikossa - keskimäärin reilu tunti kävelyä päivässä. Yksikin sadepäivä saattaa sen pilata, ellen nyt innostu kotijumpista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!