Instagram @sarkkuk

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Oriflamen kesäkokoontuminen

Ollaan tälle viikolle käyty natiaisen kanssa jo vaikka missä!

 "Äiti älä pussaa!" terv. Hymytyttö.

Toissapäivänä käveltiin kaupungilla mutka, kun piti käydä siellä vähän asioilla. Kävästiin kirjastossa (palautin kirjat, joita ei nyt ehdikkään lukemaan, toisin kuin vielä raskaana ollessa kuvittelin "sittenhän sitä aikaa on kotosalla ollessa vaikka mihin"...), Stockmannilla, jossa mm. käväsin kattoon, millasia imetysliivejä siellä olisi (kalliita) ja sitten tieni eksyi vielä Punnitse & Säästä -kauppaan (tuttavallisemmin tämä kai on saanut nimen PS, kun tuo nimihirviö ei taivu eri sijamuodoissa) hamstraamaan pähkinöitä jugurttipäällysteisiä herkkuja (oi jos joku  ihana ihminen tietää terveellisen tavan valmistaa omia jugurttipäällysteisiä terveysherkkuja, niin otan ilomielin ohjeen vastaan!) ja kun kiinnostuin vielä vastapäätä olevasta toisesta pähkinäkaupasta, niin kyllä tuli melkoset pussit lapottua. Ei ole mitään halvimpia nuo, mutta parempi hinta-laatusuhdehan nuilla on, kuin että ostaisi kilokaupalla karkkia=pelkkää värjättyä sokeria. Torin kautta vielä litra makeita mansikoita mukaan. Vauva nukkui tyytyväisenä vaunuissa, eli uskallan toistekkin kaupungille tämän kanssa (ja sinnehän pitäisi mennäkkin, etsimään olisko alennusmyynneissä tarjolla mitään neidille sopivaa prinsessamekkoa tämän tulevia nimijuhlia silmällä pitäen).


Vähän aikaa sitten aloin Oriflamen eli sen kosmetiikkayrityksen edustajaksi. Kun tässä nyt on ollut "vähän" muutakin, niin en oo oikein ehtinyt paneutua asiaan, myymiseen ja niiden kauneusiltojen järkkäämiseen sen kummemmin. Kaikki edustajat kuitenkin kutsuttiin perinteiseen kesäkokoontumiseen, ja kun se kerran oli tässä "lähellä" (40 min yhdensuuntainen kävelyhän tuosta tuli) niin ajattelin nyt sitten kuitenkin mennä kuuntelemaan, mitä siellä oli.


Ketään en tuolta ennestään ees tuntenut, mutta tulipahan samalla myös sosialisoiduttua uusien naamojen kanssa. Paikalla oli pari muutakin vauvaa, kun ensin meinasin, että jos me ollaan vaan häiriöksi tuolla ja sillä olin jättää menemättä.


"Alkumaljana" oli vaniljakastikkeella höystettyjä banaani-mango(?) ja mustikka-mansikka -smoothieita, joista tuo jälkimmäinen oli erityisesti omaan mieleen.


Lisäksi paikalla oli parisenkymmentä muuta Oulun alueen edustajaa. Tämä oli yhdeksäs kesäkokoontuminen, ja muutama oli ollut mukana alusta saakka, eli pitkäjänteistä porukkaa. Aluksi meille kerrottiin ihan yleisesti, että minkälaisia kaikkia hyviä kamppanjatarjouksia tässä ja tulevassa esitteessä on, ja mitä niistä erityisesti kannattaa asiakkaille mainostaa. Saatiin myös mm. tuoksutella kesän uutuustuoksuja Aimi-tuotesarjasta.


Kokoontumisen jälkeen olikin vuorossa vapaata seurustelua ja syömistä, ja tiiminvetäjät (ym.) oli kyllä nähneet suuren vaivan kattaessaan pöydän koreaksi!


Oma natiaiseni yllätti minut ihan täysin, kun tuon monta tuntia, mitä paikalla vietin, neiti oli ihan hiljaa ja lussutti vaan tuttia kiltisti menemään (ainakin sen ajan, mitä ei sylkenyt koko ajan sitä pois suusta). Ihan illasta ja juuri ennen poislähtöä yllätin sitten myös itseni, kun neiti piti ruokkia ja päädyin sitten imettämään tätä puolijulkisesti sisällä. Oli mulla tuttipullokin mukana, mutta sitä ei sitten tarvinnutkaan.


Sain minäkin sitten kerrankin kädet hetkeksi vapaaksi. Innokkaita lastenhoitajia tuolla olis varmaan riittänyt useampikin, ainakin eräs suloinen poikavauva näytti kiertävän vähän sylistä syliin. Pääsin käymään jopa vessassa ilman hätäilyä siitä, alkaako toinen juuri siellä ollessa itkemään.


Pääsin myös ruokkimaan itseni ihan rauhassa ja hyvin ruokinkin! Vielä tänäänkin on ollut turvonnut olo kaikesta liian sokerin syömisestä.


Erityisesti pöydän päässä notkuva uusi tuttavuusleivos nimeltään "Jäälautta" kelpasi hyvin, olihan siinä suklaata... Pitikin jo googlata resepti talteen, melko yksinkertaiselta valmistettavalta tämä kun vaikuttaa eli menee kyllä ehdottomasti testailuun.


Ai niin, oli siellä neljäskin vauva, nimittäin nelikuukautinen suloinen hauvavauva kävi myös paikalla!


Ja oi autuutta, kun sai vielä jalkahieronnankin sisältäen jalkojen kuorinnan ja voitelun, itse valitsin tuotteiksi Feet Up:in kuorintavoiteen ja Mustaherukka-jalkavoiteen, jossa oli kyllä hyvä tuoksu. Lisäksi tuon päätteeksi sai jalkaansa vielä kosteuttavat sukat, jotka on varmasti hyvät kotikäytössäkin.


*

Loppuun sitten voisinkin hieman mainostaa ja pitää pienen myyntipuheen!

Oriflamen heinäkuun esitteessä on monia hyviä kesätarjouksia. Esimerkiksi kun ostat tuotteita yhteensä 25 eurolla, voit tilata yhden uuden Juicy Lip Gloss -huulikiillon hintaan 4,90€ (s. 2-3) JA voit tilata yhden huulikiillon lisäksi kolmen tuotteen Pure Nature Pear & Nectarine -setin hintaan 9,90€ (s. 4-5).

Esitteeseen pääset klikkaamalla yllä olevaa kuvaa. Jos haluat tilata jotain, ilmoita minulle tilauksesi 29.7. klo 20 mennessä ilmoittamalla tilaamasi tuotteen/tuotteiden viisinumeroinen tilauskoodi. Tuotteilla on henkilökohtainen toimitus, eli edustaja (=minä) toimitan tuotteet (huom! Oulussa asuville) itse. Minun kautta saat tuotteet siis ilman postituskuluja (norm. 5,90 e/tilaus) ja saat tuotteet toimitettuna kotiovellesi!
(Muualla asuville voin postittaa tuotteet postimaksua vastaan.)

Kannattaa nyt myös tutustua Outlet-kuvastoon. Huom! Tuotteet ovat erien loppukappaleita ja voi olla, että haluamasi tuote on jo loppuunmyyty - nopeat syövät hitaat!

Voit tutustua koko Oriflamen tuotevalikoimaan heidän nettisivuillaan: Oriflame.
 
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!