Instagram @sarkkuk

lauantai 10. elokuuta 2013

Kuvia ExtremeRun:ista

Huimaava päivitystahti blogissa jatkuu.


Viikko sitten oli tosiaan tämä ExremeRun Oulun Nallikarissa. Piipahdin sitä katsomassa sillä (teko)syyllä, että saa samalla ite ulkoiltua ja pääsee pois tukalan kuumasta asunnosta. Meininki näytti hauskalta, ja tosissaan olis mukava siihen osallistua ensi vuonna. Facebookin puolella jo ainakin yks kaveri aikoi olla messissä, jos/kun aikataulut ynnä muut kuviot natsaa.


Tässäpä muutama tunnelmapala, miltä tuo juoksutapahtuma näytti "katsomosta" käsin. Kilpailijoiden piti juosta tuo rata läpi vissiin muutamaanki kertaan, että matkaksi muodostui tarvittavat ?15? kilometriä (näin kuulin jonkun juoksijan huikkaavan jollekkin uteliaalle ohikulkijalle). Minun ollessa paikalla oli osalla puoliväli menossa, ja muutama näytti jo vähän hyytyneeltä, helteelläkin tosin lienee ollut osuutensa.


Kilpailijat juoksi siis:
...rannalla...





...meressä...






...putkissa...

 


...puskissa...


...telineillä...



...pellolla...


...ja ties missä vielä, aika pitkät pätkät tuo rata mutkitteli pitkin Hietasaarta.

Siispä ei auta kuin alkaa treenaamaan itteensä kisakuntoon. Ja jos ei tuonne, niin ainahan sitä johonkin juoksutapahtumaan voi osallistua. Tänäänkin olis ollut Likkojen lenkki. Tuollaset pienemmät tapahtumat voiskin olla hyvä tavoite, niin paljon kuin sen puolimaratonin joskus haluaisinkin juosta niin en tiiä, riittääkö mulla ikinä sellaseen tarpeeksi motivaatiota harjoitella. :)

2 kommenttia:

  1. pari vuotta on jo pitänyt osallistua tähän, mutta on menny ihan ohi. joku vuosi vielä, mutta ehdottomasti tuossa hupisarjassa ettei mene liian vakavaksi. :-)

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi!