Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Käykö teillä kello?

Hankinta parin viikon takaa. Jos joku muistaa, sain viime keväänä valmistujaislahjaksi lahjakortin Kultajouseen. Oon selaillut putiikin mainoslehtisiä moneen kertaan ja aina ohi mennessä muistanu, että siellä se lahjakortti kirjahyllyssä on. Laitoin sen syksyllä jo laukkuun, että muistan sen käyttää, mutta sama pää kesät talvet... Tuli sitten varta vasten asiaa kaupungille ja mielessä oli, että nyt minä sen lahjakortin viimein käytän. Niistä mainoslehtisistä jäi mieleeni pyörimään eräs helmikoristeinen kello, jota lähdin ostamaan. En oo kelloa omistanut vuosikausiin, eli tulisi jopa tarpeeseen. No niinhän ne mainokset lupaa enemmän mitä todellisuus on, eli se oli ihan koru vaan, eli ei ranteeseen kiinnitettävissä. Mietin vaihtoehtoja ja olin jo lähestulkoon hylkäämässä kellohaaveet ja ostamassa jotain ihanaa Kalevala-käätyä tarjouksesta - mutta mitä minä sellaisella teen, jäis vaan korulippaaseen pölyttymään. Menin keskustassa vielä toisestakin liikkeestä katsomaan vaihtoehtoja, ja päädyin lopulta ns. vaihtoehto kakkoseen.
Pientä luksusta arkeen. Kriteereinä oli nimenomaan se, että saisi olla tarpeeksi arkinen vaikka joka päivä käytettäväksi, mutta silti sisältää pientä blingblingiä, koska harvoin mitään koruja käytän. Toisessa vaihtoehdossa olisi ollut pyöreä, suurempi kellotaulu, mutta minun minikädessäni se näytti jo lähes koomiselta - pientä ja siroa siis.

Lahjakortin, tarjousten ja alennusten jälkeen kellolle jäi enää hintaa muutama hassu euro. Lukon kanssa oli aluksi vähän hankaluuksia, kun se meinasi aukeilla koko ajan, mies sääti vähän pihdeillä ja nyt pysyy taas ranteessa.

2 kommenttia:

 1. Oij, miten hieno kello! Minäkin haaveilen just jostain tuon tyylisestä, ehkä pitää vihjata miehelle asiasta, kun synttärit lähestyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuolla oli kyllä kivoja hintoja kohtuuhintasena :)

   Poista

Ilahduta kommentillasi!