Instagram @sarkkuk

lauantai 8. helmikuuta 2014

Turvassa

Näin yhdeksän kilon lähestyessä ja varsinkin talvivaatteiden myötä on tuo meidän turvakaukalo alkanu käymään jo ahtaaksi. Moneen kertaan on saanu säätää valjaita pidemmäksi ja nyt ne veteli jo äärimmäisiään niin, että uuden turvakaukalon hankinta on ollut mielessä jo jonkin aikaa. Varsinkin, kun näyttää tulevan autoiltua tämän tästäkin, niin aloin sitten haaveilemaan vähän paremmasta mallista. Sen ihmeemmin mulla ei oo ollut aikaa, että oisin ehtiny selvitteleen eri merkkejä ja malleja, vaan tavoilleni uskollisesti bongattuani lehdestä mainoksen niin marssin lastentavarakirppikselle siinä toivossa, että sieltä se löytyisi.


Onnea oli jälleen mukana, aika vähän tuolla ylipäänsä oli myyjiä ja vaan yks turvakaukalo myynnissä. Sitä toistamiseen kävin hipelöimässä ja kun se sitten oli hinta-ominaisuussuhteiltaan juuri sitä etsimääni, niin samahan tuo oli ottaa mukaan, kun sitä jo käsissään piteli.


Tuohon Gracon istuimeen kuuluu nyt se telakka, ja yks syy miksi päätin ottaa just tän, niin oon kans haaveillu niistä matkarattaista, joihin sen kaukalon sais vaan kätevästi naksautettua kiinni. (En oo nyt lumen tulon myötä varmaan kertaakaan käyttäny mitään kantovälinettä ulkona). Eli nyt saan alkaa taas lempipuuhaani ja nettikirppiksiä syynäämään... :)

Nyt meillä on ollu tuo veljen auto käytössä, ja kaikkien hankaluuksienki jälkeen niin onhan se auto hyvä olla olemassa sillon, kun sitä tarttee. Mutta toisaalta, se tuo taas mukanaan noita ongelmia, eikä aina se pienikään kauppareissu houkuta kävellen jos auto liukuu lähes itsestään eteen päin... :D

(Ja siellä Kreikassahan mulla on auto, mutta sen verran mua valaistiin, että kun en oo siis siellä ollut pariin vuoteen enkä mitään maksuja tältä ajalta maksanu, niin ne maksut siellä oottaa maksamistaan - siis siitä huolimatta vaikkei koko autoa ois käytettykkään - ennen ku ees voisin myyä sitä pois. Yritin nyt kysellä, että sinnekkö se nyt sitte jätetään vaan tönöttämään, niin sitten vissiin?! Eli ihan sama vaikka joku tökkäis sen mereen, se on täysin arvoton rakkine :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!