Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

torstai 6. maaliskuuta 2014

Liikunnat helmikuu

8 tunnin viikkotavoite ei täyty enää millään. Nykyisellään huippusaavutus on kuuden tunnin luokkaa. Mutta tyytyväinen oon, jos ehdin sen pari kertaa viikossa salille/jumppaan+kerran pitkä vaunukävely. Jos taas kevään myötä innostuis iltakävelyistäkin, niin sais tunteja taas kerrytettyä.

Klikkaa kuva isommaksi

Jäin pienissä määrin koukkuun SATSin Speed n' Sports -tuntiin, ja kun sopiva vapaailta löytyi, niin suuntasin tuonne uudemman kerran. Ja voin sanoa, että jos viikossa ois aikaa vaan yks tunti liikunnalle, niin ehdottomasti kannattais suunnistaa tänne. Samalla saa sekä aerobisen että lihaskunnon hoidettua. Tosin aivan alottelijalle en tuota lähtis suositteleen - tunnin jälkeen reidet oli aivan jumissa, ja kipeät ne olikin sitten seuraavat kolme päivää sammakkoloikkien ja laukkojen jälkeen. Ja koska minuun on pesiytynyt pieni masokisti, mitä tulee liikunnan suhteen, niin seuraavalla viikolla suunnistin tunnille uudelleen. Parasta tuossa on, että tunnin liikkeet muuttuu hiukan joka kerta, ja seuraavaksi olikin jumissa takamus.


Jos mahdollista, eli S ei ole mukana, niin olen mennyt yleensä pyörällä, tai jos otan Sn mukaan MiniSATSiin (saa isikin olla joskus itseksensä kotona) mennään bussilla (eli tarkoittaa sitä, että yleensä joudun juoksemaan kodin ja bussin välisen matkan, jotta ehtisin.)


Sitten oon lisäksi päässyt lapsenvahdin meillä käydessä taas ottamaan omaa aikaa, eli oon suunnannut salille. Ihan ittekseni oon tehnyt laitteilla "sekaohjelmaa" (ei mulla mitään oikeaa ohjelmaa ole) eli jalkoja, käsiä, sekä rintaa/selkää siten, miten ittestä tuntuu.


Jos päivisin meillä ei oo mitään ohjelmaa, niin oon yrittänyt sitten käydä päiväsaikaan kävelyllä - pääsee ulos hetkeksi rentoutuun, S nukkuu vaunussa ja tullessa voi käydä kaupassakin samalla, eli monta kärpästä yhdellä iskulla. Tästä meiltä lähtee justiinsa sopiva tunnin mittanen kävelyreitti.


Motivaatiota toi hiukan uudet jumppahousut. Pitkään oon haaveillut uusista urheilupöksyistä, mutta aina kauppojen vaaterekkejä selaillessa on jokin mätännyt - yleensä hinta, toisekseen väri. Tällä kertaa heräteostoskurkkaus Lidlissä tuotti toivotun tuloksen, ja viimeiset mallikappalehousut sattui olemaan ne oikeat - edulliset, musta-pinkit ja oikeaa kokoa. Oon kyllä tarpeeksi kauan pihdannut uusien urheiluvaatteiden ostoa. Seuraavaksi vois ostaa uudet lenkkikengät, edelliset alkaa olla aika puhki kävellyt...

Alotin muuten tälle kuulle uuden leimapassin täyttämisen, viime postauksen yhteydessä unohdin hehkuttaa, että sain viime passin puristettua leimoilla täyteen (2x /viikko) ja siitä palkkioksi valitsin SATSin logolla varustetun termosmukin! Mies halusi sen itselleen, ja lupasin tälle toisen sillä ehdolla, että toimii lapsenvahtina, jotta pääsen sinne salille menemään sen 2x/viikko. ;)

Oon tainnut unohtaa mainita, SATSillahan tosiaan löytyy pukuhuoneiden ja suihkujen yhteydestä sauna <3. Onki monesti ollu tosi ihanaa ja rentouttavaa hikisen pumppaamisen jälkeen hetki istua siellä saunan lämmössä rauhassa, yleensä ihan yksin - kovin montaa saunan käyttäjää en oo nähnyt. Vaan miehenpä mukaan suihkutiloihin on voitu asentaa piilokamerat, tällaisia eurooppalaisia videoita kun kuulemma löytyy paljon netistä... Eli älkää nyt vaan käykö suihkussa enää ikinä! ;DYhteistyössä mukana SATS Heikinkatu

2 kommenttia:

 1. Hei
  Mulla särähti korvaan näin tasa- arvon kannattajana, että; " mies lapsenvahtina ? ".
  Eikö mies ole tasavertainen vanhempi, jolloin on itsestäänselvää, että molemmat on vapaita kulkemaan omissa menoissa, kun toinen on lapsen/ lasten kans ja tekee kotihommia, koska vanhemmuuteen kuuluu, eikä sitä tarvi pyytää. Se on vain ilmoitusluontoinen asia. :) Ainakin meillä. :)
  Sori paasaus. :) Näen vaan punaista, kun puolisoa/ lapsen isää kutsutaan lapsenvahdiksi ikäänkuin hän olisi joku statisti/ sivuroolissa perheessä, eikä tasaveroinen, aikuinen/ vanhempi. ;)

  Varm oot huomannut, että olen kiihkeä kannanotoissani, enkä tarkoita tätä pahalla. :)

  Iin ja S:n mami :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kommentti ja hoksautus! Ehkä tuossa toinen puoli on vähän huumorilla, mutta joo näinhän se menee, että isä ei ole lapsenvahti vaan isä. :) Mutta niin, muuttaakohan merkitystä sanoa "lapsen vahtina" - tää on kait sitten sitä semantiikkaa jo. Mutta siis joo, kyllä isi mielellään jää Sn kanssa ja tekee kotihommia, jos mulla on jotain tärkeää menoa.

   Poista

Ilahduta kommentillasi!