Instagram @sarkkuk

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Löytö välikauteen

Kuka varasti kevään?!

Kun pari viikkoa takaperin lumet suli ja koitti aikainen kevät, jokaisesta mahdollisesta kanavasta tunki esiin lasten välikausihaalareiden mainoksia. (Nyt olis muuten talven toppavaatteet joka paikassa edulliseen hintaan myynnissä, en vaan uskalla hankkia pukua, joka ehkä menis ens talvella meille). Minäkin eri kauppojen valikoimia olen tarkastellut livenä ja netissä, uutena ja käytettynä. Kun nyt sitten viimein sain asialle tehtyä jotain, oli edellisenä yönä satanut lunta kymmenen senttiä ja pakkasta pitelee.



Tapani mukaan, ajattelin nyt kuitenkin ensin katsoa, löytyisikö kirppiksiltä jotain. Myöhässä vai aikaisessa, riippunee siis siitä, mistä näkövinkkelistä asiaa tarkastelee. Muutaman tunnin kiertelyn ja kaksi kirppistä se vaati, mutta Paljekirppikseltä viimein tuli vastaan löytö. Kun kriteereinä oli sopiva koko, suurinpiirtein oikea väri ja hinta, niin tämä oli todellinen aarre.


Kun meillä tuo eteneminen tapahtuu vielä konttaillen, niin mun mielestä olis ollut silkkaa typeryyttä ostaa hiekkalaatikolla rymyämiseen 50 euroa maksava puku, joka ensimmäisen käytön jälkeen olis jo täynnä poislähtemätöntä likaa ja polvet puhki. Niinpä ei tämänkään haalarin tarttenut olla ihan priimakunnossa, kunhan se pitäisi vettä. Haalarin polvien värien kulumisesta näkee, että puku on käytetty, mutta vielä se on käyttökelpoinen. Täysin sopivaa kokoa (=74/80) ei sitten löytynyt, eli hieman väljäksihän tämä jää, mutta lahkeet ja hihansuut käärimällä mennee tämän kevään (nähtäväksi jää vain se, että kauanko tämä kevät kestää ennen ensimmäisiä helteitä, vai pysyykö haalari päällä vielä juhannuksen seuduille). 


Tällä hinnalla tämä tosiaan oli pakko ottaa mukaan.


PS.

W U
7yhl,k,m



- Terveisin S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!