Instagram @sarkkuk

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kesäkiri vk. #7

Kuva
Aloituspv: 14.4.
Paino vk. 7: -0,1 kg (+0,7 kg)
Projektin alusta: -0,6 kg

Tur-haut-ta-vaa. Mutta jos jotain positiivista saa hakea, niin eipähän ainakaan paino nouse. Tai sitten tuo vaaka on vaan rikki, eikä sitä tarttis vissiin ollenkaan: mies kun ystävällisesti jaksaa muistuttaa, miten oon lihonu... KIITOS vaan.




Liikunnat:
Ma: -
Ti: -
Ke: Sali 40 min
To: -
Pe: -
La: Vaunukävely 6,0 km 1,5 h
Su: -

Ei mee liikkumisten puolella yhtään hyvin. Alkuviikko meni vielä pikkuflunssan jälimainingeissa. Motivaatio salin puolella on silti muutenkin ihan hukassa, ja kun mun lemppariryhmäliikuntatunti on jätetty näköjään pysyvästi pois ohjelmistosta, niin en nyt sitten osaa alkaa oikein millekkään. Salille meneminenkin tuntuu niin vaivalloiselta, on tuurista kiinni, löytyykö iltapäivällä autolle vapaata parkkipaikkaa läheltä salia (en kyllä lähe ettiin keskustan toiselta laidalta), eli mieluusti menisin bussilla, mutta kun siihen tuhlaantuu liikaa aikaa (puhumattakaan ens kuusta, kun koko julkinen liikenne Oulussa heittää häränpyllyä...) Keskiviikkona viimein oli pakko mennä salille, mutta S viihtyi tällä kertaa lapsiparkissa huonosti, kuulin kitinän jo puolen tunnin jälkeen, ja janohan hänellä oli. Ja jos mulla muutenkin on huonosti aikaa(/halua) mennä kuntoileen, niin lapsiparkista tiputettiin yks päivä kokonaan pois, eli se jättää neljä iltaa viikossa mahdollisuutta mennä salille/jumppiin. Lauantaina pilviverho raottui sen verran, että kävin pitkällä kävelyllä (samalla heiluen vähän kameran kanssa) ja tulin onneksi pois just, kun mustat pilvet vyöryi ylle (loppuillan satoikin vettä). Siitäkin tuon miehen piti päästä valittamaan, en kuulemma voi kävellä noin "kauaa". Mukavasti kannustaa tää kotijoukko täällä!


Lenkkimaisemissa ei ainakaan ole vikaa! :)
#Syntilista
Ma: -
Ti: -
Ke: Pulla
To: -
Pe: Hedelmätorttua, pari palaa mustikkasuklaata
La: -
Su: (Sokeritonta suklaata), (pala pääsiäisen sokeritonta kakkua pakastimesta, seassa 1 suklaamuna)

Pitäsköhän koko tällä projektilla heittää jo kesän vesilintuja? :D Keskiviikkona kävin kylässä Sn kummitädillä ja katsomassa omaa kummipoikaa, kahvin kylkiäisinä yksi voisilmäpulla. Ratkes kuitenkin taas ihan herkuttelun puolelle perjantaina, kun perhekahvilassa oli päättäjäiset ja taioin sinne hedelmätorttua. Vaikkei kyseessä mikään ũber-sokerikammotus ollutkaan, vaan rahkalla ja hedelm(äsäilykke)illä kevennetty, niin toinen torttu jäi kahvilan väellä lähes kokonaan syömättä, arvatkaa kenen suuhun se sitten upposi? Jep jep.

"Onneksi" osa viikon lounaista näyttää tältä!


Mutta nyt projektin viimeinen viikko tykitetään niin hyvin kuin mahdollista, ja toivottavasti silloin postauksesta ei tule taas tällainen valituspläjäys! Positiivisuutta siis peliin! Vakavasta harkinnasta huolimatta en sitten irtisanonut salikorttiani, kun tuo mies kaikest huolimatta oli sitä mieltä, että se on hyvä järjestely. Eli pitänee alkaa tuottaa tuolle menoerälle vastinetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!