Instagram @sarkkuk

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Synttärilahjat

Pahoittelen postausviivettä - minun iltatyöt vaatii omat veronsa eli jos omaa aikaa oli ennestään jo vähän, niin nyt sitä ei ole juuri lainkaan. Mutta nyt viimein se odotettu postaus eli pääsette tekin näkemään, mitä meidän neiti sai 1-vuotislahjaksi. :)


Kuten lahjatoivelistauksessa mainitsinkin, lähti minun lahja klikkaamalla ostoskoriin ja sitten jäin jännittämään, ehtiikö se ajoissa perille. Keskiviikkoiltana kahdeksan jälkeen sain viestin, että paketti on saapunut Postiin, ja torstaina kävin sen sieltä noutamassa. Niinpä neiti sai juurikin ajoissa perjantaina synttärilahjaksi äitiltä & isiltä tämän SmartTriken. Eikä oltu ees ehditty pyörää kasaamaan, kun neiti jo oli sitä ihastelemassa! :)


Ei olla pyörää vielä pihalla kokeiltu, mutta testiajot sisätiloissa kertonee sen, että oli kyllä nappivalinta. Niin ylpeänä S pyörässä istuu ja haluaa vähän väliä sillä ajamaan, että mikä riemuhan syntyy, kun päästään isolle pihalle ajelemaan. Jos joku vielä pohtii lahjaideoita omalle (tai miksei jonkun toisenkin) lapselle, niin näillä kokemuksilla suosittelen tätä. Voin myöhemmin kirjottaa vaikka käyttäjäarviota, jos jotakuta kiinnostaa?


Ja kuten olen maininnut, on S innokas lukija, ja siksi nämä kirjalahjat oli ihanasti ajateltu lahja myöskin. Hermanni Hiiri hammaslääkärissä on neidin kätösissä ollut jo useampaan otteeseen, siinä kun on kivoja pieniä kuvia tutkittavaksi. Siiri ja Hurja Hunskeli sisältää taas enemmän tekstiä, eli se on tulevaisuudessa hyvä kirja vaikka iltasatuhetkiin.



Nukenrattaatkin neiti sai. Nukke meiltä puuttuu, mutta tässä onkin hyvä harjoitella työntämistä ja kävelemistä - kunhan ensin keksii jonkun painon tuonne kyytiin, mukkelis makkelis tuolla mennään vielä, kun S tukeutuu niin vahvasti noihin kädensijoihin eikä etupäässä ole mitään painoa.


Lisäksi ihanan värinen hiekkalelusetti ja Prinsessapallo! Pallo on sujahtanut jo jonnekkin piiloon, mutta ehti S sillä jo pomputtelemaankin. Lisäksi äitini oli ostanut pinkit kimaltelevat sukkahousut, jotka vielä on sen verran isot että pääsee odottelemaan kasvamista.


Mutta jotta ei aivan prinsessaleikeiksi menisi, niin saihan S autojakin! Ja niissä on parasta se, että ne on kuitenkin niin tyttömäisiä - eli kyseessä siis Animal Planet -sarjaan kuuluvat "lehmä" ja "koira" -autot (eli Ned ja Lila). Nää onkin mukavia, sarjaan ilmeisesti kuuluu enemmänkin osia, eli hyvä lahjavinkki tulevaisuuteen on täydentää tätä sarjaa. :)


Siinäpä nämä lahjat so far. Lisäksi S sai vähän rahaa, jotka ajattelin sijottaa tuohon pyörään, kun en oikeastaan keksi muuta, mitä just nyt tarttettais.

Kiitos vieraille ihanista lahjoista!

2 kommenttia:

Ilahduta kommentillasi!