Instagram @sarkkuk

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Liikunnat helmikuu

Tässäpä taas liikuntakuulumisia. Alkukuusta puras hiihtokärpänen, oli ihanat säät auringonpaistoineen eli ladulle oli päästävä! Siinä huumassa hiihdin kevyesti yhden 10 km lenkin. Harmillisesti tästä alkoi plussakelit eli epäilen latujen olevan melko sohjoa? On tuolla näkyny muutama hiihtäjä ja koululaisryhmäki sinnikkäästi irrotti sukset ja kanto sylissä tien yli päästäkseen. Vaikka talvi mun puolesta saiski olla jo tässä, niin ois se vielä muutaman kerran mukava päästä ladulle suksimaan.


Kun ei hiihtämään päässy niin uinti ei onneksi oo säästä kiinni. Siunaantuipa vielä pari ylimäärästä vapaapäivää, ja lapsen ollessa kuitenki hoidossa otin ilon irti ja olin kahtena aamuna seitsemältä uimahallissa mummojen ja pappojen kera. Osallistuin kans vesijumppiin ja tuntu onneksi, että jotain siellä vedessäkin saa aikaan!


Uinnista innostuneena eräs Sn kaverin äiti kerto aiemmin osallistuneensa uintitekniikkakurssille. Onneksi tulevilla kursseilla oli vielä tilaa, eli ilmoittauduin mukaan. Reilu viikon päästä minun pitäis siis jopa osata uida oikeasti! :)

Noniin mutta, jos joku raskauspäivityksiä seuraa, niin siitä huolimatta paino se vaan jatkaa nousuaan. :/ Ruokavaliota voi tietysti aina vähän hioa, mutta kyllä ootan kevättä ja äitiyslomaa viimestään, että ois taas aikaa tehdä pitkiä kävelylenkkejä vaikka päivittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!