Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

torstai 28. syyskuuta 2017

Kädentaito- ja Hyvinvointimessut jälleen Oulussa 14.-15.10.

Muutaman viikon päästä pääsee jälleen hullaantumaan ihanista kankaista, kun Kädentaitomessut ovat Ouluhallissa kahtena päivänä! Viime vuonna kävin paikan päällä ja kulutin kankaita ja käsityötuotteita ihaillen parikin tuntia. Viime vuoden tunnelmia voit lukea postauksestani täältä.

Itse ainakin ootan Kädentaitomessuilta juurikin hyviä kangastarjouksia ja toivottavasti mukaan tulee myös joitakin uutuustuotteita. Ainakin viime vuonna kivasti tuli messuille myyntiin jo joulukankaitakin, eli hyvissä ajoin voisi tehdä hankintoja jouluakin silmällä pitäen. Ainakin näytteilleasettajien lista on pitkä ja joukosta bongaa hyviä kangas- ja käsityötarvikeliikkeitä.Omat tärpit varmaankin menee juuri tuonne kangaspuolelle, kuten viime vuonnakin. Pitää tällä kertaa varata sopivasti käteistä vaan mukaan, ettei harmita lähteä arpomaan monen hyvän ostoksen väliltä. Lisäksi voisi katsoa tällä kertaa enemmän myös muita käsityötuotteiden myyjiä, ainakin viime vuonna myynnissä oli ihania valmiita koruja ja koru- sekä askartelutarvikkeita. Varmasti jokaiselle käsitöiden ja kädentaitojen harrastajalle jotakin.

Unohtamatta tietenkään samassa paikassa olevia Hyvinvointimessuja. Viime vuonna näytteillelaittajia oli silläkin puolella paljon, jospa joukko olisi vain entisestään lisääntynyt? Oma "saalis" viime vuodelta oli sopia tutustumiskäynti Fressille ja sillä tiellä ollaan edelleen kuntosalijäsenyyden kera. Eli uusia kuntosaleja ei niinkään itsellä ole hakusessa, mutta sen sijaan muut hyvinvointituotteet kyllä kiinnostavat.
Kannattaa siis tulla paikan päälle, jos kumpi tahansa puoli messuista kiinnostaa. Ja kannattaa kurkata myös messujen Facebook-sivuille, jossa näkyy olevan käynnissä myös lippuarvonta. Lippuja saa myös itse ostettua Media Pro-messujen verkkosivujen kautta, huomatkaa, että alennusryhmille kuten esim. opiskelijoille liput on normaalia huokeammat.


Yhteistyössä MediaPro -messut

Oulun Kädentaito- ja Hyvinvointimessut Facebookissa

(Postauksessa esiintyvät kuvat viime vuoden messuilta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!