Instagram @sarkkuk

tiistai 12. syyskuuta 2017

Syksy ja kirjoitusblokki

Taas on ollut hirveä kynnys kirjottaa blogiin mitään. Ei oikein tiedä mistä kertoisi tai alottaisi, ja missä taas menee yksityisyyden raja. Oon taas kadonnutta kirjotusinspistä ettiessä lueskellut muidenkin blogeja, niitä kun ei enää nykyisin hirveästi ehdi eikä aina jaksakaan lukea. Monet hyvät blogit on olleet pystyssä jo useamman vuoden ja hyviä sellaisia jaksaa kyllä seurata edelleenkin, vaikka jutut vähän väliä toistaakin itseään. Sitten on taas niitä blogeja, jotka todellakin toistaa itseään enkä itekkään halua jatkuvasti kirjottaa sitten niistä samoista iänikuisista jaarituksista tai keksiä jotakin täytepostauksia ihan vaan siitä ilosta, koska on pakko...



Vuodenaikakin vaihtui kertarytinällä syksyksi. Yks päivä tarkeni ulkona vielä T-paitasillaan ja kohta jo itekki kaivoin syystakkia esiin. Auton ikkunat sai rapata parina aamuna. Syksyn myötä on alkanut myös koulu ja harrastukset. Koulusta on ollut tarkoitus kirjoittaa taas jotain, mutta siinäkin vaivaa aloittamisen vaikeus... Slla alkoi voimistelukoulu ja ite oon taas koittanut ottaa viikko-ohjelmaan mukaan BodyPump -käynnin. Sunnuntaina käytiin koko perheen voimin piiiiiitkästä aikaa kävelyllä (ja kastuttiin ihan läpimäriksi). Mieli vetäis kyllä taas kävelylenkeille ja jos kunto vielä antaa myöten, niin josko sitä jaksaisi tälle syksylle vielä juoksulenkitkin aloittaa. Mutta nytkin huomasi jo, että muutaman kuukauden liikkumattomuus vaikutti kyllä heti kuntoon ja jalat oli ihan turvoksissa ja kipeänä koko illan lenkin jälkeen.



Kunhan saan tältä omalta to do-listalta kaikki pakolliset koulutehtävät alta pois, niin pitää melkein jo ihan pakottamalla alkaa kehittelemään juttua jostakin.  Tiiän, että lukijoita siellä on erilaisia (jos enää edes on?) ja varmastikin kiinnostaa ainakin opiskelujutut, lapsiarki ja ompelupostauksittakaan ette tuu varmasti jäämään. Toiveitakin saa toki esittää tai muutenkin kommentoida boksiin, jos jokin asia mietityttää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!