Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 15. syyskuuta 2017

Me&I -kutsuilla

Pitkästä aikaa kävin taas vaatekutsuilla ja tällä kertaa vuorossa oli Me&I. Siinä muistelin itsekseni, että taitaa olla jo kohta toista vuotta kun olen Miikkareilta mitään tilannut, joten vähän silläkin ajattelin nyt jotain pientä ostaa. Yritin etukäteen kattoa nettisivuilta vähän vinkkiä, mitä ostaisin, mutta ei sieltä oikein mikään sykähdyttänyt, toisin kuin livenä sitten.Ajattelin, että jos jotain parempaa vaatetta taas ostaisin kutsuilta eli lähinnä Slle jotain mekkoa oli mietinnässä. Mekkoja nyt syksyn valikoimissa olikin useampi. Osa oli lyhyt- ja osa pitkähihaisia, osa pitempiä ja sitten enemmän tunikamallisia. Esittelyn päätteeksi kahmaisinkin niistä ison pinon ja S pääsi itse sovittelemaan mekkoja ja kertomaan mieltymyksiään. Ilmeisesti olisi itse kelpuuttanut vaikka kaikki.


Mekoissa oli tosiaan valinnanvaraa ja sovituksessa olikin pinkki kissamekko, lyhythihainen papukaijamekko, sininen ruusumekko, kanelipulla-tunika ja lisäksi musta kissapaita. Lisäksi sovitettiin uudesta Me&I Sport-mallistosta lasten medaljonki-kuvioisia leggingsejä, joista S tykkäsi myös.


Lopullisen valinnan tein kuitenkin itse, mekkoa kun tultiin ostamaan, niin valitsin pitkähihaisen, pinkin kissamekon. Vähän arvoin tuon mustan kissapaidan kanssa, mutta painatuksen pesukestävyys jäi sen verran arveluttamaan, että en nyt tilannut kuitenkaan. Olisin voinut harkita tämän ostoa kylläkin myös R:lle, mutta paidan pussimaiset hihat olis kuitenkin ehkä olleet vähän liian tyttömäiset... Muuten olisi kyllä tästä saanut pojallekin paidan. Lisäksi tilasin Slle ne sporttileggarit, kun mitään järkeviä en ole hankkinutkaan vielä jumppahousuiksi ja nuo menee käytössä myös muutenkin vaikka mekkojen kanssa. Muuten oon vähän nykyisellään huono ostamaan mitään valmishousuja, kun niitä on niin helppo ja nopea ite ommella. Rlle en nyt tällä kertaa tilannutkaan mitään, kun useampi paitaidea ois taas mielessä ihan ite ommeltuna.


Naisten mallistossakin oli monenlaista kivaa juttua, mutta mitään akuuttia en kyllä ite nyt tarvi vaatekaappiin. Eikä oikein väritkään napanneet vaikka monen muun päällä näyttikin kivalta, mitä seurasin sovitteluja. Sen sijaan ihastuin niin noihin medaljonki-housuihin, että tilasin lopulta itellekkin ne naisten mallistosta urheiluleggareiksi. Onpahan nyt salihousuja ja kyllä noita kehtaa kotioloissakin käyttää.

KuvaSemmoset ostokset nyt tällä kertaa. Kuun lopussa olisinkin menossa Nosh-kutsuille, pitää vähän tilaustarvetta miettiä, kun juuri tilasin Noshin kangasalesta taas kankaitakin. :) Vaikka eiköhän sitä sillä mielellä mennä, että jos nyt jotain pientä löytyisi...

2 kommenttia:

  1. Minkälainen se seepramekko oli? En löydä sitä Me&I:n nettisivuiltakaan

    VastaaPoista
  2. EI oo totta, mitähän mää oon kirjotellut! :D Siis tarkoitin kyllä tuota papukaijamekkoa. Vissiin toiveissani olis seeprakuosiakin ;) Teksti korjattu.

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi!