Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 8. kesäkuuta 2018

Helppoa ja nopeaa kauneudenhoitoa Garnierilta

*Yhteistyössä Garnierin kanssa*

Ruuhkavuosien keskellä tulee harvemmin panostettua omaan kauneudenhoitoon. Hiustenhoitoon ei ole taas ollut vähään aikaan aikaa panostaa ja meikkauskin on hiipunut ja jäänyt oikeastaan juhlahetkiä varten. Niinpä onkin ollut ilo osallistua Buzzadorin Garnierin kampanjoihin ja päästä testaamaan Garnier Respons Hiusnaamioita ja Garnier Micellar puhdistusvesiä.Buzzadorina saimme testattavaksi kaksi eri hiusnaamiota, Argan Richness sekä toisen tuotteen sai valita kahdesta vaihtoehdosta. Valitsin oliiviöljyä sisältävän  Mythic Oliven. Oli helppo valinta, jo muinaiset kreikkalaiset ja ihmiset jo ennen heitäkin ovat luottaneet oliiviöljyn voimaan. Omat hiukseni ovat olleet tosi kuivat talven jäljiltä eikä kesäaurinko auta asiaa sen enempää, joten todellakin olin hiustenhoidon tarpeessa.
Argan Richness
Uusi Respons Argan Richness -hiusnaamio on tarkoitettu erityisesti kuiville ja vaikeasti hallittaville hiuksille. Mantelikermaa ja vastuullisesti tuotettua marokkolaista arganöljyä sisältävä koostumus hoitaa hiuksia intensiivisesti niitä latistamatta.
Mythic Olive
Hiukset ja iho voivat helposti kuivua ja altistua ulkoisille vaikutuksille. Respons on kehittänyt Mythic Olive -sarjan erittäin kuiville ja käsitellyille hiuksille.


https://www.buzzador.com/campaign/garnier-respons-fin/Näinä aikoina on kyllä harvinaista, että pääsee rauhassa itsekseen suihkuun. Yhtenä tehtävänantona oli kuunnella Spotifyn soittolistaa suihkussa hiusnaamion vaikutusajan. Oli kuitenkin jo ylipäänsä ihme, että pääsin kerrankin yksinäni käymään suihkussa, ja silloinkin toinen korva vähintään on pidettävä auki sen varalta, että vauva herää ja alkaa itkemään.Paras oma vinkkini hiusnaamioiden käyttöön on kuitenkin laittaa hiusnaamio hiuksiin suihkun jälkeen ja antaa sen vaikuttaa rauhassa saunassa olon ajan. Pidempikään vaikutusaika ei silloin haittaa, päin vastoin. Onnistuneesti olen testannut molempia hiusnaamioita ja pitänyt molemmista. Mythic Olivessa parasta on se, että se jättää hiukset kiiltäviksi kuitenkaan ilman, että hiukset näyttäisi latistuneilta tai rasvaisilta. Argan Richness taas on miedon tuoksuinen ja hyvä tuote vaihtelun vuoksi. Tätä olen myös käyttänyt Sn pitkiin hiuksiin takkuja selvittämään. Kunhan varoo, ettei tuotetta joudu silmiin, niin sopii hyvin lapsellekin.

#ResponsMaskBuzz #MyResponsMoment #GarnierRespons @garniernordics ja #buzzador 
Samaa vaivattomuutta ajanpuutteessa edustaa myös Garnier Micellar puhdistusvedet. En juurikaan jaksa meikata nykyisin, ja yksi suuri syy siihen on ajanpuute ja etenkin siihen liittyen puhdistusoperaation viemä aika. Meikit täytyy illalla väsyneenä ehtiä hangata monella eri aineella eikä meikit puhdistu siltikään. Kasvoille jää tahmea tahna niin, että kasvot on pakko pestä vedellä tämän jälkeen. Kasvot kuivuu ja kiristelee tämän jälkeen.Micellar Cleansing Water
Garnier Micellar-puhdistusvesi sisältää misellejä, jotka
vetävät puoleensa likaa magneetin tavoin – uskomattoman helppo tapa poistaa meikki ja puhdistaa iho. Hellävarainen koostumus sopii kaikille kasvojen alueille (kasvot, silmät, huulet).
Ei tarvitse huuhdella pois. Lopputulos? Ihosi on puhdas ja tuntuu miellyttävältä.

Micellar Cleansing Water in Oil
Garnier on luonut misellejä ja tehokkaasti puhdistavia öljyjä sisältävän öljyvesikoostumuksen, joka vetää puoleensa likaa kuin magneetti. Kaksi nestettä aktivoituvat sekoittuessaan ja poistavat tehokkaasti kasvoilta lian ja kaikentyyppisen meikin. Lopputulos? Ihosi on silkinpehmeä ja täydellisen puhdas, eikä se tunnu rasvaiselta.
https://www.buzzador.com/campaign/garnier-micellar-fi/Micellar Cleansing Water in Oil yllätti minut positiivisesti siksi, että silmämeikki lähti yhdellä kerralla pois ilman hankaamista ja samalla kun se puhdistaa, öljy myös kosteuttaa pintakuivaa ihoa. Kuitenkaan iho ei jäänyt tahmeaksi.Micellar Cleansing Wateria testasin samalla kerralla toiselle puolelle kasvoja ja sen totesin myös tehokkaaksi puhdistusaineeksi. Mutta jos valita täytyy, niin ehdottomasti valitsisin öljyä sisältävän miselliveden näiden kahden vaihtoehdon väliltä.


#MyMicellarBuzz #TheMicellarChallenge #SkinActive #MicellarByYourSide @garniernordics ja #BuzzadorOlen Buzzador ja mukana buzzaamassa Garnier Respons ja Garnier Micellar -tuotteista.
Postauksen tuotteet saatu Buzzadorilta.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Buzzadoriksi? 

Buzzador vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Se on ilmaista! 

"Buzzadorina toimimisen pääajatus on juuri se, että kerrot ajatuksistasi ja kokemuksistasi eteenpäin."

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä, ja samalla mainita minut buzzaamisen vinkkaajaksi (käyttäjätunnuksella Shine_S)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!