Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Pääsiäinen on mennyt reippaillessa enemmän ja vähemmän moneen suuntaan. Torstai meni kaavalla Kevään bileiden alotukset katsomaan - Caion tietovisa - Kevään bileiden meininkejä jatkamaan. Bileissä olisi pitänyt olla joku avajaisseminaari, mutta se taisi järjestäjillä tarkoittaa lähinnä paikkojen laittamista. Caion tietovisaan ei päässyt kuin me muutama eikä normaalista porukasta oikein kukaan, eli tulokset oli vähän sen mukaisia.. Huonostihan se siis meni, ja lähdettiin ennen kuin lopulliset tulokset edes kuultiin mutta veikkaanpa, että oltiin melko lailla häntäpäässä.

Bileiden meininki oli kyllä surkea. Ensinnäkään siellä ei ollut kuin pari paikkaa istua, ja soittamassa olleet DJ:t jumputtivat sitten samaa rytmiä, eli hohhoijaa... Poistuttiin siis paikalta suhteellisen aikaisessa vaiheessa.


 Tietovisan bonustehtävässä piti piirtää WWF:n logon panda.. menihän se sinne päin :D

 Meininkiä Teekkaritalolla.


Lauantaiksi olin sitten suunnitellut pitäväni bileet, jossa samalla juhlittaisiin mm. tulevia synttäreitäni että läksiäisiäni. Kutsuttujen joukko harveni vielä lauantaina selitysakselilla flunssa - rapsa - toisia menoja - ei selitystä, ja lopulta vaan pari kutsuttua saapui paikalle. Eli taitaa olla viimeset bileet minne järkkään, ja eipä sitä näköjään itekkään sitten tarvi aina muitten bileisiin mennä. No, itelle jäi ainaki enemmän syötävää! Aamulla alko tekeen mieli sittenkin jotain makeaa, eli leivoin persikka-päärynä-tuorejuusto-valkosuklaakakkua, ja tein kreikkalaistyylistä pitsaa.

Ihanat päiväsäät on jatkuneet yöpakkasista huolimatta, ja lenkillä on tullut bongailtua joitakin kivoja elukoita.


 Orava 1.

 Orava 2.

 Joutsenia.

 Tintti.

Heppa.

 Sorsia.

Orava 3.


Kotikotonakin kävin viemässä talvivaatteet jemmaan ja muutaman kesävaatteen hakemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!