Instagram @sarkkuk

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Huh-huh-huhtikuu

Huhtikuu on mun mielestä vuoden parhaimpia kuukausia. Ei pelkästään siksi, että sillon on mun synttärit (kakkuja! lahjoja!), vaan koska sillon alkaa kevät: Aurinko paistaa, lumet sulaa, linnut laulaa, ja kaikkialla on esillä ihania värejä (mm. kaupoissa pääsiäisen vuoksi).

Viime viikkoa on vietetty mm. tietovisaillen. Keskiviikko-iltana oli tietovisa Otto.K:ssa, jonne menimme tietovisapoppoolla pelaamaan. En muista enää että päästiinkö edes pisteille (eli viiden parhaan joukkoon), mutta pääasia että tietotaito tuli taas testattua (ei se mulla ole yleensä kovin hyvä).

Piti muuten leipoa tuon jälkeen pitsaa. Onnistun niissä yleensäkin hyvin, mutta tuo oli kyllä enempiä kehumatta yks parhaimpia tekemiäni (eikä vähimmäisissä määrinkään lihaisan täytteensä vuoksi).

Torstaina oli vuorossa Caion tietovisa, mutta sitä ennen kävin kuitenkin civiksenä eli siviilinä elikkäs ylioppilaskunnan "rivi"jäsenenä edarissa eli ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa. Jäänne opiskelija-aktiiviajoiltani, ja sanonta, että sinä voit lähteä ylioppilaskunnasta, mutta se ei ikinä lähde pois sinusta, pitänee paikkaansa. No, edelleen kuitenkin olen jäsen, mutta normijäseniä ei yleensä hirveästi nappaa nuissa istuskella.Paras syy tähän monituntiseen opiskelijapolitiikkamaratoniin on tietenkin ihanat kokoussämpylät, jotka tällä kertaa olivatkin ruisleipiä. Heti toiseksi oli kokouksessa muitakin mielenkiintoisia asioita, esimerkiksi ylioppilaskunnan omistaman yksiön myyminen. Oon kyllä kuullut nyt siitä mielipiteitä moneen suuntaan, onneksi ei tarvitse itse olla nuita päätöksiä tekemässä... Siis yksiö sitten kuitenkin päätettiin myydä, mm. yksi perusteluista lienee ollut, että se on "riippakivi", "ei-ydintoimintaa" jne. Vasta-argumentit kuitenkin olivat myös hyviä, vaikka ei kukaan kai ollut kuitenkaan sitä mieltä, että sitä ei pitäisi myydä ollenkaan.Tämän jälkeen mentiin siis Caioon tietovisailemaan, se tosin alkoi puoli tuntia myöhässä pelin (minkä pelin??) vuoksi. Ja ei se nyt ihan niin huonosti mennyt, vaikka ei aivan pistesijoille muistaakseni päästykään.

Perjantaina kävin aamutuimaan itseni rankaisulenkin. Näitä olis kyllä hyvä harrastaa, periaatteella että 1 kaljan eestä pitäisi juosta 15 minuuttia! No, tämä ei liene yleinen suositus etenkään, jos niitä tuoppeja on kumonnut sitten hieman reilummin.

Koomailun jälkeen käytiin Paljekirppiksellä. Mun piti ettii joku valkonen peruspaita, koska tuohon mun entiseen on ilmestynyt jostakin reijät hihoihin! Hirveästi tuolla ei kyllä nuorten vaatetta ollut, vauvanvaatteita enimmäkseen. No, löysin sitten kuitenkin valkoisen paidan (1 e), pinkin satiinikauluspuseron (4 e), mustan kauluspuseron (1 e) ja mustan mekon (1 e), lisäksi helmikorvakorut (2 e).

Kirppikseltä piti kuitenkin ehtiä - tietovisaan. Tällä kertaa Vanhaan Artturiin Välivainiolle. Ja eipä ihmekkään, kun ei viime viikolla oikein meinattu pärjätä, kun kuulemma nuo "vanhat papparaiset" onkin jotain vanhoja Suomen tietovisamestareita! Tällä kertaa pärjättiin kuitenkin vähän paremmin, kiitos tämän kertaisen vahvistuksemme. Oltiin vissiin viidensiä tai jotain, mutta sain arpoa jäljelle jääneistä kolmesta joukkueesta lohdutuspalkinnon eli Lucky luuserin, ja kuten jo vähän yleistä arpaonneani ennakoitiin, niin valitsin onneksi oman lappusemme ja voitimme viiden euron lahjakortin tuohon kuppilaan. Annettiin se sitten yhteistuumin kuskille palkkioksi.

Tämän jälkeen oli vuorossa viininmaisteluilta lähinnä tuolla meijän tietovisaporukalla. Eli maisteltiin (lue: juotiin) neljää eri viiniä (viintä), syötiin herkkusalaattia, juustoja ja rupateltiin. Ei tullut edes lähdettyä jatkoille baariin. Mihinpä sitä menis, Kuutio on ainut lähimailla (Caioa ei lasketa mukaan, oon jo kertonut varmaan ihan tarpeeksi monelle että miksi sinne ei nykyisin kannata viikonloppuina mennä, eikä vähiten siksi, että siellä on vitosen sisäänpääsy - joka muuten peritään vielä ihan valomerkin tienoillakin).Lauantai menikin sitten lähinnä nukkuessa, sunnuntaina käytiin auttamassa kaveria parin muuttotavaran kanssa ja sen jälkeen käytiin moikkaamassa veljeä ja tämän kolmea lasta. Kasvaapa ne kyllä nopeesti. Yhdet pääsiäisnoidat kävi täällä virpomassa, enkä hirveän pahasti joutunut aprillatuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!